Τοπικά Σπορ

Ισόπαλοι κόντρα στον Ηλυσιακό οι Αμφικτύονες Λαμίας!

Σε ένα αρκετά αμφίρροπο παχνίδι οι Αμφικτύονες Λαμίας έμειναν στην ισοπαλία με τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της Β΄Εθνικής χάντμπολ ανδρών.

Σε ένα αρκετά αμφίρροπο παχνίδι οι Αμφικτύονες Λαμίας έμειναν στην ισοπαλία με τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της Β΄Εθνικής χάντμπολ ανδρών.

Στην ισοπαλία έμειναν οι Αμφικτύονες Λαμίας στο παιχνίδι για την Β΄Εθνική χάντμπολ ανδρών κόντρα στον Ηλυσιακό, με σκορ 25-25.

Η λαμιώτικη ομάδα αν και μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μισό του ημιχρόνου έχοντας μάλιστα και καλή άμυνα, ορισμένα λάθη… την έφεραν να χάνει με ένα γκολ διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 11-12.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε πραγματικό ντέρμπι, το σκορ άλλαζε συνεχώς «χέρια» με τους Αμφικτύονες να παίρνουν το προβάδισμα και τον Ηλυσιακό να ισοφαρίζει και να περνάει μπροστά αλλά και το αντίστροφο για να φτάσουμε εν τέλει στο τελικό 25-25.

Η ανακοίνωση των Αμφικτυόνων αναφέρει:

Ισοπαλία για την ομάδα μας Α.Π.Σ Αμφικτύονες Λαμίας Χάντμπολ με αντίπαλο την ομάδα Ηλυσιακός Α.Ο. – Handball , σήμερα στο Χαλκιοπουλείο ΔΑΚ Λαμίας.

Ένα αμφίρροπο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Στη συνέχεια κάποια λάθη στην άμυνα και κάποιες επιπόλαιες επιθέσεις δώσαμε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να πλησιάσει κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο, προηγούμενη με ένα γκολ διαφορά (11-12).

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πραγματικό ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ. Στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο, η ομάδα μας μετά από μια καλά οργανωμένη επίθεση δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα το ματς να λήξει ισόπαλο 25-25!!!

Καλή συνέχεια στην ομάδα μας καθώς και στην ομάδα του Ηλυσιακού.

Διαβάστε επίσης

Back to top button