Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Σαρωτική» η Ένωση 2010! (φωτογραφίες)

«Πάνε τρένο τα μωρά» του Καραγεώργου και του Λιάσκα... Τρία γκολ ο Καραπατής!

«Πάνε τρένο τα μωρά» του Καραγεώργου και του Λιάσκα… Τρία γκολ ο Καραπατής!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας ο Αετός Μενδενίτσας υποδέχθηκε την Ένωση 2010.

Με πρωταγωνιστή τον Στέλιο Καραπατή, η Ένωση πήρε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας κερδίζοντας με 2-5 σκορ. Ο Καραπατής σκόραρε τα τρία από τα πέντε συνολικά τέρματα της νεανικής ομάδας της Ένωσης, η οποία βρίσκεται μετά το τέλος της αγωνιστικής αυτής στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τα υπόλοιπα γκολ για την Ένωση 2010 σημείωσαν οι Δημήτρης Κατσίκας και Μάριος Δρόσος.

Άξιο λόγου, δυστυχώς, είναι και ο αγωνιστικός χώρος που έπαιξαν οι ομάδες του Αετού και της Ένωσης. Το γήπεδο της Μενδενίτσας θυμίζει αγωνιστικούς χώρους δεκαετίας του 90΄και είναι τουλάχιστον ντροπή οι ομάδες μας να αγωνίζονται το 2022 σε ξερά γήπεδα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΤΟΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ: Μαγκλάρας, Γώγος Θ., Αχινιώτης, Τετριμίδας, Κυριαζής, Ρόγγας, Μπαλιάκος, Πασχαλάς, Καραΐσκος, Γεωργ’ιου Τσιμπούρης (Γώγος Δ., Λαλάς, Κοντογεώργος, Ραπουσάϊ, Κολάϊ, Γιαννακόπουλος, Ντελής, Λαϊνάς, Καντζήκος).

ΕΝΩΣΗ 2010: Φέκας Κ., Δρόσος Μ., Μπογιαντζής Δ., Μέρρας, Τσώλης, Δρόσος Σ., Δεληγιάννης, Κατσίκας, Καραπατής, Σκούρας, τσίφτης (Λιασκώνης, Φέκας Γ., Στογιάνι, Χονδρογιάννης, Καραμέρης, Κολώνιας, Κομπούρης, Κουτσολέλος Αθ., )

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Διαβάστε επίσης

Back to top button