Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπήκαν Μπράμπετς και Εμπακατά στην προετοιμασία του Άρη!

Ο Άλαν Πάρντιου μέτρησε δύο ακόμη επιστροφές στην προπόνηση της Δευτέρας (28/11) προπόνηση του Άρη καθώς ενσωματώθηκαν οι Μπράμπετς, Εμπακατά. #slgr #arisfc #Brabec #Mbakata #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Άλαν Πάρντιου μέτρησε δύο ακόμη επιστροφές στην προπόνηση της Δευτέρας (28/11) προπόνηση του Άρη καθώς ενσωματώθηκαν οι Μπράμπετς, Εμπακατά.

Άρχισε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αυτό περιλαμβάνει το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής (4/12, 18:30) με τη Μακάμπι Χάιφα στο «Κλ. Βικελίδης» όπου τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του Νέου Μουσείου Ολοκαυτώματος, δεν αποκλείεται επίσης οι «κίτρινοι» να προγραμματίσουν κι ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι πριν την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Λεβαδειακό.

Ο Άλαν Πάρντιου περιμένει την επιστροφή όλων των παικτών και ο μόνος που απομένει είναι ο Νικολά Ενκουλού (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Καμερούν) καθώς σήμερα ενσωματώθηκαν και οι Γιάκουμπ Μπράμπετς, Σαλέμ Εμπακατά.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button