Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Μεγιάδο

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την Παρασκευή (3/9) ο Μιγκέλ Μεγιάδο, προκειμένου να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. #slgr #ΟΦΗ #Mellado

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την Παρασκευή (3/9) ο Μιγκέλ Μεγιάδο, προκειμένου να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί ο Μιγκέλ Μεγιάδο.

Ο Αργεντινός μέσος του ΟΦΗ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο, κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (1/9). Αυτό είχε σαν συνέπεια να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο παίκτης των Κρητικών την Παρασκευή (3/9), θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Χωρίς τον Miguel Mellado συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη και φυσικά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (1/9), υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου και για τον λόγο αυτό την Παρασκευή (3/9) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (2/9) περιελάμβανε άσκηση κατοχής μπάλας, ταχύτητες αντίδρασης και στατικές φάσεις.

Ο Κώστας Γιαννούλης και ο Πασχάλης Στάικος απουσίασαν λόγω ίωσης, ενώ ο Vahid Selimovic με τον Adil Nabi ακολούθησαν μέρος της προπόνησης.

Ο Mike Van Duinen ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω αποφόρτισης, με τον Jon Toral να κάνει θεραπεία. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Davis Epassy, Abdoul Weiss, Απόστολος Διαμαντής και Φροίξος Γρίβας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button