FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία, ο Αστέρας και τα εκατομμύρια!(pics)

Καλώς ή κακώς τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα αλλά αν έπαιζαν πως θα ήταν η εξέλιξη του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολης; Το LamiaSports σας έχει την απάντηση.

Ποιό είναι το market value του Αστέρα Τρίπολης; Απέχει αρκετά από αυτό του ΠΑΣ Λαμία; Τι θα γινόταν αν τα μπάτζετ έπαιζαν μπάλα στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΔΑΚ Λαμίας;

Το LamiaSports συνεχίζει το pre game show του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολη και σήμερα θα δούμε τα μπάτζετ τα δύο ομάδων.

Αυτή την στιγμή, η Λαμία έχει αποδείξει πως τα μπάτζετ δεν παίζουν ποδόσφαιρο μιας και αν και έχιε λιγότερο μπάτζετ από τον Αστέρα, βρίσκεται πιο πάνω στη βαθμολογία.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά:

Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης αυτή την στιγμή έχει market value σύμφωνα με το transfermarkt, 13,25 εκατ. ευρώ.

Στη συνολική κατάταξη των ομάδων της SuperLeague, η ομάδα της Αρκαδίας βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας μόλις κάποια χιλιάρικα διαφορά από τον 6ο Ατρόμητο.

Η ακριβότερη μεταγραφή του Αστέρα, είναι αυτή την στιγμή στα 1,05 εκατ. ευρώ.

Τώρα όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές έχουμε τα εξής στοιχεία:

Η πρώτη πεντάδα έχει τους εξής ποδοσφαιριστές:

Την μεγαλύτερη αξία στην ομάδα αυτή την στιγμή από ποδοσφαιριστές, την έχει ο Μιχάλης Μανιάς για τον Αστέρα. Ο Έλληνας επιθετικός στοιχίζει περίπου 1 εκατ. €.

Δεύτερος, έρχεται ο επίσης Έλληνας Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Ο κεντρικός αμυντικός της Τρίπολης στοιχίζει και αυτός κάπου στο 1 εκατ. €.

Τρίτος και με τιμή στα 900χιλ €. βρίσκεται ο Μάρτιν Τόνσο με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να ανεβάζει συνεχώς την ποδοσφαιρική του αξία.

Τέταρτος στη λίστα, ένας ακόμη Έλληνας και μάλιστα τερματοφύλακας. Αυτός είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος στοιχίζει 800χιλ. €.

Τελευταίος, βρίσκεται ο Νικόλαος Καλτσάς. Ο εξτρέμ της Τρίπολης έχει τιμή που ανέρχεται στα 750χιλ. €.

Στη συνέχεια βέβαια, υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο Χουάν Μουνάφο, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης που στοιχίζουν 700χιλ € ενώ τη λίστα με τους δέκα πρώτους ποδοσφαιριστές συμπληρώνει ο Γιώργος Κυριακόπουλος που έχει αξία 600χιλ. €.

ΠΑΣ Λαμία

Όσο αφορά τον ΠΑΣ Λαμία, τις αξίες των ποδοσφαιριστών τις έχουμε αναφέρει ξανά, αρκετές φορές.

Το total market value της ομάδας από το «transfermarkt» έχει οριστεί στα 8,40 εκατ. € και παραμένει το ίδιο.

Όσο αφορά τώρα τα market value των ποδοσφαιριστών της Λαμίας, έχουμε τα εξής:

Πρώτος σε αξία είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο με 900χιλ €, ενώ ακολουθεί ο Σταύρος Βασιλαντώπουλος με 500χιλ € και ο Τάσος Καραμάνος ακριβώς με την ίδια αξία.

Τέταρτος της λίστας, είναι ο Γιάννης Σκόνδρας, του οποίου η τιμή ανέρχεται στις 450χιλ. €.

Με 400χιλ € έχουμε πέντε ποδοσφαιριστές της Λαμίας και αυτοί είναι οι Ντένις ΕπστάινΜπόγιαν ΣαράνοφΕλίνι Δημούτσος, Ντάνιελ Αντέτζο και Μάρκ Ασιγκμπα, με τον Βασίλη Πλιάτσικα να συμπληρώνει την δεκάδα έχοντας value τα 350χιλ. €.

Έχοντας τώρα όλα τα στοιχεία και των δύο ομάδων, βγάζουμε το συμπέρασμα πως αν όντως έπαιζαν μπάλα τα μπάτζετ τότε ο Αστέρας θα έπρεπε να πάρει τη νίκη… αλλά όπως είπαμε και πριν καλώς ή κακώς τα μπάτζετ… δεν φαίνονται πάντα εντός αγωνιστικού χώρου!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button