FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Διώχνουν και πάλι» τον Μαστούρ από τη Λαμία!

Ένα ακόμη δημοσίευμα αναφέρει πως ο Χακίμ Μαστούρ και ο ΠΑΣ Λαμία θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους σε λίγες ημέρες.

Επέστρεψαν τα δημοσιεύματα, που θέλουν τον Χακίμ Μαστούρ και τον ΠΑΣ Λαμία να «παίρνουν διαζύγιο».

Μετά από έναν μήνα και κάτι περίπου, όπου είχε βγει το πρώτο δημοσίευμα, το «talentabout»αναφέρει πως τον Ιανουάριο αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Μαροκινού άσσου και τη Λαμία.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν το αμέσως επόμενο διάστημα στην Λαμία και αυτές συμπεριλαμβάνουν και τον Χακίμ Μαστούρ.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε μόλις 4 παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά 90 λεπτά συμμετοχής, χωρίς να έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο.

Πρόθεση λοιπόν του Μάκη Χάβου είναι να δουλέψει με ένα μικρό ρόστερ, στο οποίο θα υπάρχουν ποδοσφαιριστές έτοιμοι να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή.

Ο Μαροκινός δείχνει μέχρι στιγμής πως δεν μπορεί να προσφέρει σε κάτι τέτοιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Κάτι που αποτελεί πρόθεση και της ομάδας και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει πρώτα να βρει που θα συνεχίσει την καριέρα του, καθώς το να μείνει χωρίς ομάδα, θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button