Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστρέφει στον Άρη ο Καμαρά – Άμεσα το οριστικό deal

Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και όλα δείχνουν ότι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αφήνει τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στον Άρη. #slgr #arisfc #Camara #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και όλα δείχνουν ότι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αφήνει τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στον Άρη.

Η επιστροφή του Αφρικανού επιθετικού φαίνεται πως έχει μπει στο τελικό της στάδιο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι επαφές ανάμεσα σε όλες τις πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες δύο – τρεις μέρες.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Καμαρά θα φορέσει ξανά την φανέλα του Άρη, κάτι που επιθυμούσε και ο Άλαν Πάρντιου. Η θητεία του Μαυριτανού στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται άδοξα και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με την αισιοδοξία που υπήρχε το καλοκαίρι, όταν οι Πειραιώτες δαπάνησαν ένα σημαντικό ποσό για να τον αποκτήσουν.

Για την ιστορία, ο 27χρονος μέτρησε 6 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα» και συνολικά 250 λεπτά συμμετοχής, χωρίς να σκοράρει ή να μοιράσει κάποια ασίστ. Μάλιστα, στην Super League «έγραψε» μόλις 18′ και ελπίζει ότι στον Άρη θα βρει πιο σημαντικό ρόλο και, φυσικά, τον χαμένο του εαυτό.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button