Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συμφωνία της ΕΠΟ με Superleague 2-ΠΣΑΠΠ για το ασφαλιστήριο των ποδοσφαιριστών

"Λευκός καπνός" από τη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτου Μπαλτάκου, με τη Superleague 2 και τον ΠΣΑΠΠ αναφορικά με το ασφαλιστήριο συμβολαίου των ποδοσφαιριστών.

“Λευκός καπνός” από τη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτου Μπαλτάκου, με τη Superleague 2 και τον ΠΣΑΠΠ αναφορικά με το ασφαλιστήριο συμβολαίου των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε χώρα σήμερα συνάντηση αντιπροσωπειών της Super League 2 και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), στην οποία συζητήθηκαν όλες οι σοβαρές εκκρεμότητες που αφορούν στην ορθή και ομαλή λειτουργία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και θέσεων, οπότε στις επόμενες ημέρες θα λάβει χώρα ό,τι απαιτείται για την αποκατάσταση κάθε αρρυθμίας.

Από πλευράς ΕΠΟ στη συνάντηση ήταν παρών ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος. Από τη Super League 2 ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος, οι αντιπρόεδροι Χρήστος Πρίτσης και Μπάμπης Σταμούλης και ο νομικός σύμβουλος Αντώνης Βουγίδης. Από τον ΠΣΑΠΠ παρόντες ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Μπαντής, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μπράχο και ο νομικός σύμβουλος Θανάσης Μακρυνιώτης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button