ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

(Aud): Πανουργιάς Παπαϊωάννου: “Κάποιοι θέλουν να υποβιβαστεί η Λαμία για να χτυπήσουν εμένα”

Ακούστε τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και υποψηφίου δημάρχου Λαμιέων, Πανουργιά Παπαϊωάννου στον LamiaPolis 87,7.

Δεν έμεινε και με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου που παρακολούθησε για πρώτη φορά με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου, τις εργασίες του.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του LamiaPolis, μάλιστα, χαρακτήρισε τα όσα διαδραματίστηκαν στην αίθουσα της οδού Αινιάνων ως…τραγελαφικά, μίλησε για έλλειμα διαφάνειας στα οικονομικά του Δήμου και έκρινε ως εξωπραγματικά τα ποσά που διατέθηκαν σε έργα του Δήμου.

Αναφερόμενος δε στην υποψηφιότητα του, έκανε λόγο για πιέσεις που δέχονται στελέχη του συνδυασμού του και επιθέσεις που αγγίζουν τα όρια του bulling ενώ εξέφρασε τη λύπη του για την έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “Κάποιοι έχουν φτάσει να εύχονται να υποβιβαστεί η ομάδα της Λαμίας, μόνο και μόνο για να χτυπήσουν εμένα. Αυτές οι συμπεριφορές με θλίβουν…”

Δεν βλέπω διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών. Που πηγαίνουν τα λεφτά;

“Το Δημοτικό Συμβούλιο χθες καταψήφισε τον προϋπολογισμό. Όλες αυτές οι εξηγήσεις που δόθηκαν είναι νομικίστικες και ακαταλαβίστικες για τον δημότη. Οι Λαμιώτες θέλουν να ξέρουν οτι τα λεφτά τους πιάνουν τόπο. Η Δημοτική Αρχή οφείλει να λογοδοτεί στους συμπολίτες μας. Όλο αυτό που παρακολούθησα χθες κατά την συζήτηση του ισολογισμού του Δήμου δεν με βρίσκει σύμφωνο. Υπήρχαν σαφής ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν. Τίθεται θέμα αδιαφάνειας στη διαχείριση των οικονομικών. Θεωρώ ως υπέρογκα τα ποσά που άκουσα για συγκεκριμένα έργα.…”

Η ΠΕΛ δεν προσφέρεται για προεκλογικές κινήσεις εντυπωσιασμού – Χρειάζεται σοβαρότητα

“Κατ’ αρχάς είναι δυσάρεστο ότι στον διαγωνισμό για την ΠΕΛ λαμβάνει μέρος μία και μοναδική εταιρία. Δεν έχει σημασία αν είναι μικρή ή μεγάλη. Σίγουρα όμως είναι κακό για ένα τέτοιο έργο να υπάρχει μόνο μια εταιρία. Η ΠΕΛ κουβαλάει προβλήματα από το παρελθόν της ενώ υπάρχουν και δύσκολα ζητήματα στο νομικό κομμάτι και στις αδειοδοτήσεις… Βλέπω βιασύνη από την πλευρά του Δήμου και μια προσπάθεια για κινήσεις εντυπωσιασμού με προεκλογικό άρωμα. Η ΠΕΛ θα πρέπει να γίνει πυλώνας της Λαμίας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συνεργασία των τοπικών αρχών και με σωστά μελετημένα βήματα…”

Έφτασαν να εύχονται να πέσει η ομάδα κατηγορία για να με χτυπήσουν προεκλογικά. Θλίβομαι…

“Τον Λαμιώτη δεν τον ενδιαφέρει αν συμπλήρωσε το ψηφοδέλτιο ο Παπαϊωάννου αλλά πως θα δει μια άσπρη μέρα. Πάντως έχω σχεδόν ολοκληρώσει την επιλογή των υποψηφίων και τις προτάσεις του συνδυασμού για μια Λαμία που αξίζει και πρέπει να αναβαθμιστεί.

Ο προεκλογικός αγώνας όμως δεν βλέπω να χαρακτηρίζεται από τον πολιτισμό θα του έπρεπε. Στελέχη μου δέχονται πιέσεις ακόμα και bullying ενώ κάποιοι έχουν φτάσει να εύχονται να πέσει κατηγορία η ομάδα για να με “χτυπήσουν” προεκλογικά. Δεν νιώθω την ομάδα ιδιοκτησία μου. Αισθάνομαι ότι αυτή η ομάδα μπορεί να αναδείξει και την πόλη. Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις. Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε την ανατροπή στα Δημοτικά μας πράγματα και αυτή η πόλη να πάει μπροστά….”

Πηγή: LamiaNow

Διαβάστε επίσης

Back to top button