Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έτοιμος για το πρώτο του φιλικό ο Παναθηναϊκός!

Το πρώτο του φιλικό αγώνα σε κυπριακό έδαφος θα δώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός. #slgr #panathinaikosfc #Κύπρος #φιλικά #SportsNews #season2022_2023

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και να παίξουν σε αγώνα, για πρώτη φορά μετά τη διακοπή πρωταθλήματος (13 Νοεμβρίου), θα έχουν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά (12:00, COSMOTE SPORT 1HD) στο πρώτο τους φιλικό ματς επί κυπριακού εδάφους.

Το ματς θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Πέγειας, στο οποίο προπονείται το «τριφύλλι» και θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο. Άλλωστε οι φίλοι της ομάδας στην Κύπρο έχουν δώσει ραντεβού από νωρίς στον σύνδεσμο της Πάφου και στη συνέχεια θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου για να στηρίξουν τον αγαπημένο τους Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Ιωαννίδης και Κουρμπέλης.
Η Χάποελ Μπερ Σεβά τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Ισραήλ την περασμένη σεζόν πίσω από τη Μακάμπι Χάιφα. Φέτος, έπειτα από 13 ματς είναι στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς, όσους και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, τέσσερις πίσω από την πρωτοπόρο Μακάμπι Χάιφα. Συμμετείχε στους ομίλους του Europa Conference League και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Είχε μόλις μια νίκη με σκορ 4-0 επί της Αούστρια Βιέννης.

Δεύτερος αντίπαλος των πρωτοπόρων της Super League θα είναι η Πάφος (Κυριακή 4/12, 18.00, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ η σειρά των αγώνων θα «κλείσει» για τους «πράσινους», την Τετάρτη 7/12 (18.30, COSMOTE SPORT 1HD) με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button