Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με Οντουμπάτζο κόντρα στο Βόλο ο Άρης – Εκτός οι Καμαρά και Μπράμπετς

Οι επιλογές του Τόλη Τερζή για την αποστολή της αναμέτρησης απέναντι στον Βόλο. #stoiximan_slgr #arisfc #volosnfc #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Οι επιλογές του Τόλη Τερζή για την αποστολή της αναμέτρησης απέναντι στον Βόλο.

Με τον Μόουζες Οντουμπάζιο να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης του Άρη και να μπαίνει στην αποστολή για το αυριανό εντός έδρας ματς με το Βόλο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Αμπουμπακάρ Καμαρά και οι τραυματίες Γιάκουμπ Μπράμπετς και Μάνου Γκαρθία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (03/05), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Mateo Garcia, Iturbe, Darida, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Rupp, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Kamara (τιμωρημένος), Brabec, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button