Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Πάει για βόμβα με Εμβιλά

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει στόχο να καλύψουν το κενό του Γκιλιέρμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι η περίπτωση του Γάλλου είναι ιδανική.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει στόχο να καλύψουν το κενό του Γκιλιέρμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι η περίπτωση του Γάλλου είναι σούπερ.

Ο Γιάν Εμβιλά αγωνίζεται στην Σεντ Ετίεν και αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να τον φέρει στην Ελλάδα θα πρόκειται για μεταγραφή που του αλλάζει επίπεδο.

Ο “μαέστρος”, όπως τον λένε στην Γαλλία δεν είναι εύκολη περίπτωση αλλά στον Ολυμπιακό πλέον δεν ασχολούνται με εύκολες περιπτώσεις. Τα χρήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωσης της συγκεκριμένης μεταγραφής είναι πολλά, αλλά οι Πρωταθλητές έχουν τρεις… άσους στο μανίκι τους.

Ο Εμβιλά θέλει να έρθει στην ομάδα των Καρεμπέ, Βαλμπουενά και Μοντέστο, με τον τελευταίο να έχει πάρει πάνω του όλο το πακέτο των διαπραγματεύσεων. Τον θέλει σαν… τρελός και θεωρεί πως ο 30χρονος 22 φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, μέσος θα δώσει περισσότερα πράγματα από εκείνα που έδωσε ο Γκιλιέρμε.

Η υπόθεση έχει προχωρήσει, ο παίκτης φαίνεται πως τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και όπως είπαμε θέλει να έρθει, είναι άλλωστε και η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η σιγουριά του Γιουρόπα βοηθούν και μένει να τα βρουν οι δύο ομάδες.

Αυτό με νούμερα μοιάζει δύσκολο, όμως στις διαπραγματεύσεις και στον τρόπο που έχει πλέον μάθει να κινείται ο Ολυμπιακός στον χώρο των μεταγραφών, μπορεί να μην είναι και τόσο δύσκολο.

Η Γαλλική ομάδα θέλει να βγάλει κάποια μεγάλα συμβόλαια από πάνω της και από τη στιγμή ο Κλοντ Πιούελ έχει έρθει σε ανοιχτή κόντρα με τον παίκτη, ο Εμβιλά μπήκε στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, που αγωνιστικά δεν θα έμπαινε ποτέ.

Εξελίξεις αναμένονται ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η περίπτωση του Εμβιλά δεν αναιρεί την υπόθεση Πέπε, που είναι πλέον στο τελικό της στάδιο και ο παίκτης μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα.

πηγή: Novasports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button