Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δίνει χρόνο σε νέα πρόσωπο ο Γιοβάνοβιτς!

Παρά τα πολλά νέα πρόσωπα, ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό στην Κύπρο έδειξε πως συνεχίζει να βασίζεται σε συγκεκριμένες αρχές. Ικανοποίηση για όσους πήραν ευκαιρίες. #slgr #panathinaikosfc #φιλικό #προετοιμασία #SportsNews #season2022_2023

Παρά τα πολλά νέα πρόσωπα, ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό στην Κύπρο έδειξε πως συνεχίζει να βασίζεται σε συγκεκριμένες αρχές. Ικανοποίηση για όσους πήραν ευκαιρίες.

Πολύ θετικά μηνύματα έστειλε ο Παναθηναϊκός στη φιλική νίκη με 3-1 επί της Χάποελ Μπερ Σεβά. Παρά τις πολλές αλλαγές, καθώς μόνο πέντε παίκτες από τους λεγόμενους «βασικούς» άρχισαν το ματς ενώ χρησιμοποιήθηκαν ουσιαστικά δύο ενδεκάδες, οι «πράσινοι» παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο τις γνωστές αρετές τους.

Τα πολλά νέα πρόσωπα δεν αλλοίωσαν στο ελάχιστο την αγωνιστική φιλοσοφία που έχει παγιώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με αρχές όπως οι δομημένες από πίσω επιθέσεις, η καλή κυκλοφορία της μπάλας και το ποδόσφαιρο κατοχής.

Καλές εντυπώσεις άφησαν και οι νεαροί που πήραν ευκαιρίες, όπως ο Σιδεράς, ο Κυριόπουλος, ο Κρυπαράκος και ο Συμεωνίδης, όπως επίσης και παίκτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ως τώρα, όπως οι Λοντίγκιν, Σαβιέρ και Καμπετσής.

Στα επόμενα δύο φιλικά, με την Πάφο και τη Νέα Σαλαμίνα, την Κυριακή (18:00) και την Τετάρτη αντίστοιχα (18:30), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα χρησιμοποιήσει περισσότερους παίκτες, με πρώτο τον Παλάσιος ο οποίος είναι απόλυτα καλά αλλά θα κρίθηκε προτιμότερο να μην πιεστεί να παίξει στο πρώτο τεστ της ομάδας στην Κύπρο.

πηγή: Sport-fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button