Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Παναθηναϊκός ρώτησε για Περούτσι»

Για τον Αργεντινό δεξιό μπακ της Αλιάνσα, Τζίνο Περούτσι φέρεται να ψάχτηκε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ Ουλίσες Γκουαγιάνες. #slgr #panathinaikosfc #GinoPeruzzi #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Για τον Αργεντινό δεξιό μπακ της Αλιάνσα, Τζίνο Περούτσι φέρεται να ψάχτηκε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ Ουλίσες Γκουαγιάνες.

Μεταγραφικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό από την Αργεντινή, το οποίο τον συνδέει με τον Τζίνο Περούτσι, τον δεξιό μπακ της Αλιάνσα Λίμα από το Περού.

Ο Αργεντινός μάνατζερ Ουλίσες Γκουαγιάνες, μίλησε στην εφημερίδα “Libero” του Περού κι ανέφερε ότι δέχτηκε κρούση για τον 30χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος έχει παρουσίες και στην “αλμπισελέστε” στο παρελθόν.

“Ο σκάουτ του Παναθηναϊκού με ρώτησε για το καθεστώς του Τζίνο Περούτσι. Αν αυτό το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε προσφορά, πρέπει να ξέρω τις απαιτήσεις της Αλιάνσα. Ο Τζίνο έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και μπορούμε να διαπραγματευτούμε για έναν ακόμα. Η Αλιάνσα έχε προτεραιότητα”, δήλωσε ο Γκουαγιάνες.

Ο Περούτσι δεσμεύεται ως τις 31 Δεκεμβρίου 2023 με τον σύλλογο τςη Παραγουάης, όπου μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τη Σαν Λορέντζο. Αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του, μετρώντας 18 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ. Παράλληλα κουβαλάει ένα σημαντικό βιογραφικό, με 78 εμφανίσεις στην Μπόκα Τζούνιορς (4 γκολ, 3 ασίστ), ενώ έχει χριστεί και 5 φορές διεθνής με την Αργεντινή.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button