Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Κώστας Τσιμίκας… στο στόχαστρο της Μπεσίκτας!

Η προτίμηση του Πέδρο Μαρτίνς στον Κώστα Τσιμίκα, όπως και τα πολύ καλά παιχνίδια του ιδίου, μόνο απαρατήρητα δεν περνούν, με την Μπεσίκτας να τον έχει ξεχωρίσει.

Η προτίμηση του Πέδρο Μαρτίνς στον Κώστα Τσιμίκα, όπως και τα πολύ καλά παιχνίδια του ιδίου, μόνο απαρατήρητα δεν περνούν, με την Μπεσίκτας να τον έχει ξεχωρίσει.

Η τουρκική ομάδα ψάχνει έναν παίκτη, που θα αποτελέσει το παρόν… και το μέλλον της στο αριστερό άκρο της άμυνας, μιας και ο βασικός της σε αυτή τη θέση, Τσανέρ Ερκίν, είναι 31 ετών κι έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Οι «Αετοί» της Κωνσταντινούπολης θέλουν να χαμηλώσουν αυτή τη στιγμή το μπάτζετ τους, όντες σε μεταβατική αγωνιστικά περίοδο και θέλουν να επενδύσουν στο κομμάτι των πωλήσεων.

Ένας στόχος αυτής της μεταβατικής περιόδου, παράλληλα, είναι να χαμηλώσουν και το μέσο όρο ηλικίας. Κάπου εκεί… κολλάει και ο 23χρονος «άσος», που σύμφωνα με το «Sportime», είναι στα υπ’ όψιν της Μπεσίκτας. Τη δεδομένη στιγμή ο πρώτος στόχος είναι ο Ντουρμίσι της Λάτσιο, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει ενδεχόμενη κίνηση για τον Τσιμίκα.

Ο ίδιος, άλλωστε, μπορεί να είχε πέρυσι μοιρασμένη σεζόν με τον Λεονάρντο Κούτρη, αλλά στα πρώτα δύο φετινά επίσημα ματς με τη Βικτόρια Πλζεν ήταν βασικός, καταγράφοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση. Από τα παιχνίδια με την Μπασακσεχίρ θα κριθεί, αν η Μπεσίκτας εκφραστεί ανοικτά στο μέλλον για την περίπτωσή του, με τον παίκτη πάντως να έχει συμβόλαιο έως το 2022 και στο λιμάνι να έχουν θέσει σε προτεραιότητα την πώληση του Κούτρη, κάτι που λογικά θα τους έκανε πιο σκληρούς σε πιθανή πρόταση αγοράς για τον Τσιμίκα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button