Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ευρυτανικός – Θύελλα Ροδωνιάς: Νικητής ο γηπεδούχος… σε ένα αμφίρροπο ματς!

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, ο Ευρυτανικός υποδέχθηκε τη Θύελλα Ροδωνιάς, σε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, ο Ευρυτανικός υποδέχθηκε τη Θύελλα Ροδωνιάς, σε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Σε ένα παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν το τρίποντο με τα δύο τέρματα που σημείωσαν στο Α΄μέρος, αλλά με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν χωρίς να πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο και άξιζαν, αλλά ακόμη και τη νίκη θα μπορούσαν να πάρουν, αν οι παίκτες της ήταν περισσότερο προσεκτικοί σε άμυνα και επίθεση.

Στο Α΄ήμίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με δύο τέρματα. Στο Β΄μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με το ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγων/κό χώρο, πίεσαν πολύ, μείωσαν νωρίς σε 2-1, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους σε αμυντικό ρόλο, αλλά παρά τις ευκαιρίες που είχαν δεν μπόρεσαν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας να πάρουν στο τέλος.

Φιλμ του αγώνα:

5΄φάουλ καλοχτυπημένο από τον Κίτσο για τη Ροδωνιά, ο Βρούβας έπιασε τη κοντινή κεφαλιά, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ!Στο 10΄οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, όταν ο Βασιλείου από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Μαγκλάρας με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0. Στο 15΄ δυνατό σουτ του Ντζιαβίδα Γιάννη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 27΄άκυρώθηκε ένα υπέροχο τέρμα σε δημιουργία και εκτέλεση για τη Ροδωνιά, αλλά ο σκόρερ Ντζιαβίδας Γιάννης θεωρήθηκε πως ήταν σε  θέση οφσάιντ. Στο 39΄ο Ζαγγανάς Η. δεν μπόρεσε να κοντρολάρει και πρόλαβε ο Καρκαβίλας. Και στο 45+ μετά το κόρνερ του Χειλά, ο Καρπέτας από κοντά με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο Β΄μέρος με το ξεκίνημα, οι παίκτες του Ευρυτανικού είχαν δοκάρι με τον Βασιλείου. Στο 50΄κόρνερ με τον Αλεξανδρή, κεφαλιά του Ντζιαβίδα Γιάννη η μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 52΄ο Κότσαλης για τους φιλοξενούμενους, θα πιάσει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Καρκαβίλα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας ένα υπέροχο τέρμα και μείωσε σε 2-1. Στο 61΄ο Βρούβας θα χάσει ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν πήρε την απόκρουση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το σουτ ήταν χλιαρό και απέκρουσε ο Καρκαβίλας. Νέα ευκαιρία για τη Ροδωνιά, με τον Παπαβασιλείου αυτή τη φορά, όταν στο 65΄θα δεχθεί την πάσα και μέσα από την περιοχή θα κάνει το συρτό σουτ, αλλά πάνω στον τερματοφύλακα! Στο 70΄ο Ντζιαβίδας Γιάννης θα «βρει» τον Σκαρή μέσα στην περιοχή του Ευρυτανικού, αυτός θα πιάσει την κεφαλιά πάσα και ο Βρούβας θα σουτάρει πολύ ψηλά, χάνοντας μια ακόμη ευκαιρία. Οι παίκτες του Ευρυτανικούι θα απειλήσουν στο 80΄με τον Βασιλείου,ο οποίος επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Γραββάνη.

Διαιτητής της συνάντησης ο Παπακωνσταντίνου Ν., με βοηθούς τους Μαστρογιάννη Ι., και Μάκκα Δημ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ: (Νερολής Γ.)Καρκαβίλας,Γκούρλιας(63΄Τσιγαρίδας), Σκόνδρας, Καρπέτας, Ματίκας, Νερολής(85΄Δεληστάθης), Λασπιάς, Μούτσελος, Χειλάς, Μαγκλάρας, Βασιλείου

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ (Π. Παλιούρας): Γραββάνης, Κίτσος, Αλεξανδρής, Γαρουφαλής, Κόκκοτας, Κότσαλης, Βρούβας(63΄Ζαγγανάς Ν), Ζαγγανάς Η., (52΄Γκούλτας), Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης, Παπαβασιλείου(75΄Βλάχος)

Διαβάστε επίσης

Back to top button