Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σκόραρε στην Γ’ Εθνική μετά από 18 χρόνια!

Ο Αριστείδης Ανδρεάδης γύρισε μετά από 17 χρόνια στην Γ’ Εθνική και σκόραρε στα 38 του!

Ο Αριστείδης Ανδρεάδης γύρισε μετά από 17 χρόνια στην Γ’ Εθνική και σκόραρε στα 38 του!

Ακολουθεί ρεπορτάζ του soccerbase.info:

Αυτή και αν είναι εντυπωσιακή επιστροφή από το παρελθόν! Την Τετάρτη ποδοσφαιριστής σκόραρε στην Γ’ Εθνική, αφού πέρασαν 18 χρόνια από το προηγούμενο γκολ του!

Ο Αριστείδης Ανδρεάδης πρωτόπαιξε στην Γ’ Εθνικ΄΄ή το 2004, όταν ανέβηκε από την Δ’ Εθνική με το Θερμαϊκό Θέρμης. Ο 20χρονος επιθετικός έπαιζε βασικός και πέτυχε ένα γκολ στις 27 Μαρτίου 2005, στον αγώνα Θερμαϊκός – Παναιτωλικός 2-0.

Την επόμενη σεζόν πήγε στην Καβάλα, έπαιξε λίγο και έκανε το άλμα στη Β’ Εθνική και τη Βέροια. Μένει ένα χρόνο και παίζει ελάχιστα για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και την Δ’ Εθνική το 2006-07 στην ομάδα της Ηλιούπολης.

Ως το 2012 παίζει σε ομάδες Δ’ Εθνικής από τότε για δέκα χρόνια μόνο σε ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλονίκης. Το καλοκαίρι ο Δημήτρης Σίτσας του πρότεινε να τον πάρει μαζ΄΄΄ι του στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου στο τοπικό Καβάλας.

Ωστόσο η ομάδα παρέμεινε στην Γ’ Εθνική και έτσι ο Ανδρεάδης στα 38 χρόνια του επέστρεψε στην Γ’ Εθνική μετά από 17 χρόνια! Έπαιξε ως αλλαγή στα δύο πρώτα παιχνίδια. Το ίδιο συνέβη και την Τετ΄άρτη στον αγώνα με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Αυτή τη φορά όμως με το που μπήκε, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα βρέθηκε απέναντι στον 36χρονο Δημήτρη Κυριακίδη και πλάσαρε σωστά για να σκοράρει.

Ο Ανδρεάδης πέτυχε γκολ στην κατηγορία μετά από σχεδόν 18 χρόνια! Από τότε που είχε σκοράρει και πάλι είχαν περάσει 6457 μέρες. Όταν πετύχαινε το προηγούμενο γκολ το 2005, ο συμπαίκτης του στο γήπεδο Κώστας Παπαδόπουλος δεν είχε γεννηθεί ακόμα, ενώ ο Δημήτρης Κυριακίδης ήταν στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στη μεγάλη φωτογραφία δύο στιγμιότυπα από το βίντεο του γκολ, αριστερά με τη φανέλα της Βέροιας το 2006 και δεξιά σε πιο πρόσφατη από αγώνα τοπικού Θεσσαλονίκης.

πηγή: Soccerbase.info

Διαβάστε επίσης

Back to top button