ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ευκαιρία για δοκιμές από Παντελίδη / «Λευκή ισοπαλία» στο ΔΑΚ!

Στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Λαμία και Λεβαδειακός στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας με τον Σάββα Παντελίδη να δοκιμάζει αρκετά πρόσωπα και στο βασικό σχήμα της ομάδας του αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Μεγαλύτερη φάση του αγώνα το δοκάρι του Γιακουμάκη στο πρώτο ημίχρονο.

Το ματς:

Το ματς ξεκίνησε με τη Λαμία να έχει την κατοχή της μπάλας και μόλις στο 8΄να έχει δοκάρι έπειτα από ωραία προσπάθεια του Γιακουμάκη. Στη συνέχεια της φάσης ο Ντε Βινσέντι σούταρε από πλεονεκτική θέση άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σιμόν από τα δεξιά προσπάθησε να βρει με ωραία μπαλιά τον Καραμάνο στην απέναντι πλευρά αλλά ο Ντεντάκης αρχικά και μετέπειτα ο Μάρκοβιτς απομάκρυναν τη μπάλα.

Στο 14΄ο Σαραμαντάς κάνει το λάθος ο Βρακάς του κλέβει τη μπάλα πάσαρε στον Σκβάρκα αλλά το σουτ που επιχείρησε ο μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού το σταμάτησε ο Σιμόν. Ένα λεπτό αργότερα, ο Τσιριγώτης έκανε σουτ μέσα από την περιοχή του Γκαραβέλη αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Στο 28΄ο ΠΑΣ Λαμία κέρδισε ένα κόρνερ από τα δεξιά, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντε Βινσέντι ο οποίος  βρήκε ωραία στην καρδιά της άμυνας τον Μπεχαράνο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μάρκοβιτς.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σάββας Παντελίδης άλλαξε όλη την ενδεκάδα και ο μοναδικός που παρέμεινε από το πρώτο ημίχρονο ήταν ο Τσούκαλος ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Γιακουμάκη.

Στο 46΄ο Βασιλαντωνόπουλος από τα δεξιά έκανε μία σέντρα σουτ, αλλά ο Μάρκοβιτς μπλόκαρε.

Ωραίο στρώσιμο του Τσούκαλου στο 51΄στον Σλίβκα, ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας σούταρε αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε με τον Λούλουα από τα αριστερά με μία σέντρα και μία κεφαλιά του Γιαννιώτα να απειλήσει αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε.

Στο 82΄ο Τζανδάρης πάσαρε στον Σλίβκα και αυτός με τη σειρά του έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και ο κίνδυνος απομακρύνθηκε.

Το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος του αγώνα και το 0-0 παρέμεινε.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Λαμία (Παντελίδης): Γκαραβέλης, Κορνέζος, Μπενίτεζ, Σιμόν, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νούνιες, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Γιακουμάκης, Καραμάνος

Αναπληρωματικοί: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σλίβκα, Γκοράνοφ, Μπάμπης, Μποάκι, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Μπάχανακ, Χάμοντ, Ντεντάκης, Τσιριγώτης, Νίκας, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Σκβάρκα.

Αναπληρωματικοί: Στογιάνοβιτς, Σαντομιέρσκι, Τζημόπουλος, Παναγιώτου,  Κωνσταντινίδης, Μεχία, Λούαλουα, Σακό, Γιαννιώτας, Αντριάν, Ντουκαρά

Διαβάστε επίσης

Back to top button