Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας!

Γεμίζει ο κουβάς... #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #Πάμε_Κουβά #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #προγνωστικά #fun_bet #SportNews #season2022_2023

Γεμίζει ο κουβάς…

Η 8η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας βρίσκεται «προ των πυλών» και το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ντέρμπι!

Στη γνωστή στήλη πλέον (μπορεί και όχι) του LamiaSports «Πάμε Κουβά» εγώ σας δίνω τα προγνωστικά μου για τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας και εσείς είτε κράζετε ή απλά δεν ασχολείστε!

Για πάμε όμως να δούμε τι ακριβώς έχουμε στο σημερινό πρόγραμμα:

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ- ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ–> Βλέπω γκολ αλλά και νίκη της Προοδευτικής. (1 και Goal-Goal)

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ–> Στο ντέρμπι της αγωνιστικής θα ποντάρω στην έδρα, οπότε θα επιλέξω τη νίκη της Μαλεσίνας! (1 – άσσος)

ΣΤΥΛΙΣ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ–> Δυνατή έδρα η Στυλίδα, αλλά ο Οπούντιος χρειάζεται τη νίκη. Προβλέπω γκολ και από τις δύο ομάδες αλλά νίκη των φιλοξενούμενων. (2 – Goal-Goal)

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ -ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ–> Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για το Λιανοκλάδι το οποίο χρειάζεται πόντους… αλλά βλέπω νίκη της Δάφνης. (1 – άσσος)

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ–> Μία ακόμη ομάδα που αναζητά το τρίποντο είναι και τα Καλύβια. Η ομάδα είναι αρκετά καλή αλλά άτυχη. Σήμερα παίζει με την Αταλάντη, μία ομάδα έμπειρη και επικίνδυνη. Θα επιλέξω την ισοπαλία στο ματς. (Χ – ισοπαλία)

ΚΑΛΑΠΟΔΙ- ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝ/ΝΟΥ–> Το πρώτο που θα επιλέξω από τον αγώνα αυτό, είναι το Goal-Goal. Πιστεύω θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες αλλά φαβορί για τη νίκη θεωρώ ότι είναι το Καλαπόδι. (1 – Goal-Goal)

Διαβάστε επίσης

Back to top button