Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μια ανάσα από Μπαρέλα η Ίντερ

Στην επιθυμία του Νικολό Μπαρέλα να συνεχίσει στην Ίντερ ποντάρουν στο Μιλάνο, με την πρόταση να αγγίζει τα 36 εκατ. ευρώ μαζί με άλλα τέσσερα ως μπόνους. Στο κυνήγι του και η Ρόμα.

Σε φλέγον μεταγραφικό ζήτημα έχει εξελιχθεί στην Ιταλία το μέλλον του 22χρονου Νικολό Μπαρέλα, ο οποίος απασχολεί έντονα την Ίντερ.  Ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Τομάζο Τζιουλίνι, έχει δεχθεί πρόταση από τους «νερατζούρι» 36 εκατ. ευρώ, η οποία μπορεί να φτάσει τα 40 εκατ. μαζί με τα μπόνους αλλά και τη δυνατότητα παραχώρησης δύο νεαρών παικτών ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Ωστόσο, οι Μιλανέζοι δεν παίζουν μόνοι τους για την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει και η Ρόμα, έχοντας καταθέσει με τη σειρά της πρόταση 35 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει και παραχώρηση του Γκρεγκουάλ Ντεφρέλ.  Ο Νικολό Μπαρέλα, ο οποίος την περασμένη σεζόν μέτρησε 35 συμετοχές και ένα γκολ με την Κάλιαρι στη Serie A, θα είναι εκείνος που θα πάρει την τελική απόφαση με την προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League να φαντάζει η πιο δελεαστική για τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button