ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

SuperLeague 1: Από 1 εκατ. € κάθε ΠΑΕ από το ποσοστό του στοιχήματος!

Παρών στη σύσκεψη με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Παρών στη σύσκεψη με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Η καταβολή του ποσοστού από το στοίχημα στη Super League 1 οριστικοποιήθηκε χθες Παρασκευή (2/12), με 1 εκ. ευρώ να αντιστοιχεί ανά ΠΑΕ.

Ειδικότερα, τον πρώτο μήνα του 2023 θα δοθεί από τη φορολογία για τα κέρδη του στοιχήματος, στις 14 ομάδες της Λίγκας το ποσό των 14 εκ ευρώ, συνολικά. Αρχικά, μάλιστα, το ποσό που είχε «πέσει στο τραπέζ»ι ήταν μικρότερο και κυμαινόταν στα 12.5 εκατ. ευρώ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος. Από την πλευρά της Super League η αναπληρώτρια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου και οι Γιάννης Βρέντζος, Θόδωρος Καρυπίδης και Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Στη Super League 1 αναλογεί το 50% του ποσού από τα κέρδη του στοιχήματος για τον επαγγελματικό αθλητισμό. Αυτό σημαίνει ότι η Basket League, το βόλεϊ και η Super League 2 θα μοιραστούν από 14 εκ. ευρώ. Άλλα 28 εκ. ευρώ θα πρέπει να δοθούν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Διαβάστε επίσης

Back to top button