Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Έκανε σεφτέ» η Α.Ε Καλυβίων (φωτογραφίες+βίντεο)

Το ήθελε πιο πολύ... και το πήρε η Α.Ε Καλυβίων το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας στον αγώνα κόντρα στον Α.Π.Ο Αταλάντης.

Το ήθελε πιο πολύ… και το πήρε η Α.Ε Καλυβίων το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας στον αγώνα κόντρα στον Α.Π.Ο Αταλάντης.

Έπρεπε να περάσουν 8 αγωνιστικές για να καταφέρει η Α.Ε Καλυβίων να «γευτεί» τη χαρά της νίκης όμως τα κατάφερε στον αγώνα απέναντι στον Α.Π.Ο Αταλάντης.

Η ομάδα του Ηλία Μπακούμη χάρη σε ένα γκολ του Κώστα Νεοφώτιστου στο 50΄πήρε το πολυπόθητο τρίποντο και βλέπει πλέον τη συνέχεια από διαφορετική σκοπιά.

Από την άλλη τώρα η Αταλάντη αφήνει πίσω της αυτό το αποτέλεσμα στα Καλύβια και αύριο κιόλας θα αρχίσει την προετοιμασία της για το δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τη Δάφνη Λιβανατών.

Η Α.Ε Καλυβίων στην επόμενη αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Α.Ε Καλυβίων και δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του αγώνα:

Στην 8η Αγωνιστική του φετινού Πρωταθλήματος η ομάδα μας “έσπασε το ρόδι” και πήρε το πρώτο 3ποντο της χρονιάς, με αντίπαλο τον Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ, εντός έδρας.

Ήταν κάτι που της άξιζε απόλυτα, βάση των εμφανίσεων σε προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία στερήθηκε βαθμούς, αλλά και της χθεσινής παρουσίας στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, έπαιξε μυαλωμένα, κλείνοντας όλους τους διαθέσιμους χώρους για τους αντιπάλους, πιέζοντας ασφυκτικά, ενώ εκμεταλλεύτηκε τα όποια κενά βρήκε στην κόντρα.

Έτσι, ο Κώστας Νεοφώτιστος πέτυχε στο 50′ το γκολ που της έδωσε τη νίκη, κάτι το οποίο θα τονώσει την ψυχολογία όλων.

Η στήριξη στο έργο της τεχνικής ηγεσίας και η εμπιστοσύνη στο ρόστερ βγήκε τελικά στο γήπεδο, όπου ήμασταν όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά και αποφασισμένοι για νίκη!

Συνεχίζουμε έτσι! Πάμε γερά!

Να ευχηθούμε στην πολύ καλή ομάδα της Αταλάντης καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα και τους στόχους της!

Διαβάστε επίσης

Back to top button