ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ντέμης: «Αν ήμουν Τσιλούλης δεν θα έλεγα τίποτα, ο Βόκολος δεν μπορούσε να πει κάτι άλλο»

Για το story με τον Σωτήρη Τσιλούλη αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης όπου μίλησε για το τι θα έκανε ο ίδιος σε μία παρόμοια κατάσταση.

Για το story με τον Σωτήρη Τσιλούλη αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης όπου μίλησε για το τι θα έκανε ο ίδιος σε μία παρόμοια κατάσταση.

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς κόντρα στην ΑΕΚ πως ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν μπήκε στην αποστολή γιατί μία μέρα πριν, του είπε ότι είχε συμφωνήσει με την Ένωση.

Η ομάδα πήρε θέση για αυτή την τοποθέτηση ενώ τη δική του άποψη είπε και ο Ντέμης Νικολαϊδης, αναφέροντας τι θα έκανε στη θέση του παίκτη αλλά και του προπονητή.

Αναλυτικά:

«Αρχικά γιατί να το πει; Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Τσιλούλης, την οποία συμφωνία ξέρει η ομάδα και εκείνος. Έχει κάθε δικαίωμα να συμφωνήσει από τη στιγμή που μένει ελεύθερος. Δεν έχει γίνει κάτι λάθος εδώ. Άρα θα μπορούσε να παίξει όλα τα ματς και να μην το ανακοινώσει πουθενά κανένας. Όμως τώρα, έρχονται τα play-offs και αν εκεί είναι η Λαμία, τι γίνεται; Δεν θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ ο Τσιλούλης; Ή επειδή έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ να μην παίξει; Γιατί να το πει ότι συμφώνησε με την ΑΕΚ; Δεν υπάρχει κάτι κακό στη συμφωνία. Η ΑΕΚ ήθελε έναν παίκτη, ο παίκτης μπορεί βάση νόμου να συμφωνήσει και όλα καλά. Τώρα όμως που είναι γνωστό και δεν έπαιξε ο παίκτης.

Από την άλλη, για να πάει να το πει, ήθελε ίσως να είναι ειλικρινής, ή φοβήθηκε μη διαρεύσει κάτι. Μπορεί για αυτόν τον να το είπε. Αν είσαι προπονητής και στο λέει μία μέρα πριν, είναι σαν να σου ζητάει να τον προστατέψει. Μόνο ψέμματα θα μπορούσε να πει ο Βόκολος εκεί. Ή θα πει την αλήθεια ή ψέμματα. Τι άλλο θα μπορούσε να πει ο Βόκολος; Ή θα έπρεπε να παίξει ο παίκτης ή να πει την αλήθεια.

Αν ήμουν Τσιλούλης δεν θα έλεγα τίποτα και θα έπαιζα κανονικά και θα ήθελα να βάλω και γκολ. Και σε όλα τα ματς. Αλλά ο καθένας το σκέφτεται διαφορετικά. Δεν βλέπω τίποτα πονηρό εγώ πάντως. Επειδή έτυχαν όλα αυτά μαζί με τον Καρλίτος, γίνεται καχύποπτος. Αλλά μπορεί η συμφωνία να έγινε όντως τώρα»

Διαβάστε επίσης

Back to top button