Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Εντυπωσιακή νίκη για την Ένωση 2010 κόντρα στο Γαρδίκι! (φωτογραφίες+βίντεο)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας η Ένωση 2010 κέρδισε σε εντός έδρας αγώνα τον Α.Ο Γαρδικίου. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #Ένωση2010 #Γαρδίκι #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #SportsNews #season2022_2023

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας η Ένωση 2010 κέρδισε σε εντός έδρας αγώνα τον Α.Ο Γαρδικίου.

Με σκορ 5-0 η Ένωση 2010 κέρδισε στον εντός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας τον Α.Ο Γαρδικίου.

Μόλις στο 6΄η Ένωση έκανε το 1-0 με τον Σκούρα για να έρθει στο 10΄ο Καραπατής να κάνει το 2-0. Στο 17΄ο Σκούρας και πάλι έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Καραπατής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για να έρθει στο 81΄ο Τσίφτης να γράψει το τελικό 5-0.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

ΕΝΩΣΗ 2010: Κολώνιας , Μπογιιαντζής Δ., Στογιάννι, Μέρρας, Τσώλης (C), Δρόσος Σ., Δεληγιάννης, Κατσίκας, Καραπατής, Σκούρας, Τσίφτης (Χονδρογιάννης, Φέκας Γ., Μυλωνάς Δ., Κόρδας, Λιασκώνης, Δρόσος Μ., Κομπούρης, Φέκας Κ.,)

ΓΑΡΔΙΚΙ ΟΜΙΛΑΙΩΝ: Νούλας, Τσουμπάκου, Κατοστάρας, Τσακμάκης, Τζάθας, Διώτης, Τανούσι, Ρούσκας, Αναστασόπουλος, Στριφτός (C), Μπάγια (Ρεγγούζας, Ρίζος, Πρωτόπαπας, Χότζα)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button