Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πάει και για μεταγραφή φορ ο Ολυμπιακός: Δυνατά για Κοβνάτσκι

Ποιος είναι ο στόχος από τη Β´ Γερμανίας που φαίνεται να έχει προβάδισμα. #slgr #olympiacosfc #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ποιος είναι ο στόχος από τη Β´ Γερμανίας που φαίνεται να έχει προβάδισμα.

Εκτός από στόπερ, ο Ολυμπιακός φαίντεαι πως έχει βγει στην αγορά και για την απόκτηση επιθετικού. Η αφλογιστία του Μπακαμπού και η αποτυχία στις μεταγραφές των Ουί Τζο – Καμαρά δημιούργησε ανάγκη ενίσχυσης στο «9» και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν ήδη επιλογές, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για επαφές των Πειραιωτών με παίκτη που βρίσκεται κοντά στην έξοδο από την τωρινή του ομάδα.

Ένα από τα ονόματα που «παίζουν» είναι ο Νταβίντ Κοβνάτσκι. Ο 25χρονος Πολωνός παίζει στην Β’Γερμανίας με την Φορτούνα Ντίσελντορφ και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 7 γκολ και 7 ασίστ, ενώ φέρεται να βρίσκεται επίσης στη λίστα των Άιντραχτ και Μάιντς.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και πριν λίγες μέρες έγινε επίσημα γνωστό ότι δεν θα υπάρξει επέκταση στη συνεργασία των δύο πλευρών. Μάλιστα, μέσα της Πολωνίας έκαναν λόγο για κάτι αναμενόμενο, αφού ο Κοβνάτσκι δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες γύρω από το όνομά του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button