Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Προγνωστικά Α΄Φθιώτιδας: Τι έπιασα… και τι έχασα;

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται και δυστυχώς ο κουβάς... δεν έχει πάτο.

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται και δυστυχώς ο κουβάς… δεν έχει πάτο.

Καλά πλάκα κάνω! Χιουμοριστική είναι η στήλη αυτή του LamiaSports, αλλά ΠΑΛΙ 2 ΣΤΑ 6 ΡΕ;;;;;

Δεν τα πήγα και αυτή την αγωνιστική καλά με τις προβλέψεις μου και όπως θα δείτε και πιο κάτω έφτασα κοντά στο να κάνω 0 στα 6 όμως είχα δύο συν ένα σημείο που τα μάντεψα σωστά.

Πάμε όμως να δούμε τι έπιασα και τι έχασα:

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ- ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ–> Βλέπω γκολ αλλά και νίκη της Προοδευτικής. (1 και Goal-Goal) ❌ (0-0 έληξε)

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ–> Στο ντέρμπι της αγωνιστικής θα ποντάρω στην έδρα, οπότε θα επιλέξω τη νίκη της Μαλεσίνας! (1 – άσσος) ❌ (2-2 έληξε)

ΣΤΥΛΙΣ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ–> Δυνατή έδρα η Στυλίδα, αλλά ο Οπούντιος χρειάζεται τη νίκη. Προβλέπω γκολ και από τις δύο ομάδες αλλά νίκη των φιλοξενούμενων. (2 – Goal-Goal) ✅✅ (1-2 έληξε)

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ -ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ–> Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για το Λιανοκλάδι το οποίο χρειάζεται πόντους… αλλά βλέπω νίκη της Δάφνης. (1 – άσσος) ✅ (7-0 έληξε)

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ–> Μία ακόμη ομάδα που αναζητά το τρίποντο είναι και τα Καλύβια. Η ομάδα είναι αρκετά καλή αλλά άτυχη. Σήμερα παίζει με την Αταλάντη, μία ομάδα έμπειρη και επικίνδυνη. Θα επιλέξω την ισοπαλία στο ματς. (Χ – ισοπαλία) ❌ (1-0 έληξε)

ΚΑΛΑΠΟΔΙ- ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝ/ΝΟΥ–> Το πρώτο που θα επιλέξω από τον αγώνα αυτό, είναι το Goal-Goal. Πιστεύω θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες αλλά φαβορί για τη νίκη θεωρώ ότι είναι το Καλαπόδι. (1 – Goal-Goal) ❌✅ (2-2 έληξε μόνο το GG έπιασα)

Διαβάστε επίσης

Back to top button