Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόρειος όμιλος: Πρώτος ξανά ο ΠΑΟΚ Β με διπλό στη Ρόδο – Νίκες για ΑΕΛ, Σέρρες και Βέροια

Ο ΠΑΟΚ Β εντυπωσιάζει και κέρδισε με 2-3 τον Διαγόρα στη Ρόδο παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Ντεμπούτο με νίκη για τον Παύλο Δερμιτζάκη στις Σέρρες. Νίκες και για ΑΕΛ και Βέροια.

Ο ΠΑΟΚ Β εντυπωσιάζει και κέρδισε με 2-3 τον Διαγόρα στη Ρόδο παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Ντεμπούτο με νίκη για τον Παύλο Δερμιτζάκη στις Σέρρες. Νίκες και για ΑΕΛ και Βέροια.

Την εντυπωσιακή πορεία του συνέχισε ο ΠΑΟΚ Β’ που απέδρασε από τη Ρόδο σε ένα γεμάτο ματς (2-3), ενώ ο Παύλος Δερμιτζάκης συνόδευσε με νίκη την έλευση του στην άκρη του πάγκου για τον Πανσερραϊκό.

Διαγόρας – ΠΑΟΚ Β 2-3

Τρίποντο ανατροπής πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Β’ στη Ρόδο, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Σε μια ματσάρα με πολλές συγκινήσεις, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Μπράντονιτς στο 17′, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν λίγο μετά την έναρξη του β΄μέρους με τον Τάτση. Ο Διαγόρας μάλιστα βρήκε και δεύτερο γκολ με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς με τον Παραστατίδη (2-1), με τον Τζίμα να βρίσκει το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα στο 69′ βάζοντας τις βάσεις της ανατροπής για τον ΠΑΟΚ.

Η… απόδραση από τη Ρόδο για τον Δικέφαλο, υπογράφηκε τελικά από τον Μπράντονιτς στο 85′ με τον Βόσνιο άσο να πανηγυρίζει το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα, για το τελικό 2-3.

Διαγόρας (Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Καραμάνης, Μπούμπας, Τσιαντούλας, Παραστατίδης, Αντεσίνα (62′ Βουργουτζής), Λαϊουέλ.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Γιαξής, Μορικέλι, Παναγιώτου (72′ Τσοπούρογλου), Τασιούρας, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (64′ Νινούα), Μπράντονιτς (90′ Δαρέλας), Σμυρλής (46′ Σπυράκος), Πανίδης (64′ Τζίμας), Χατζηστραβός

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)

ΑΕΛ – Θεσπρωτός 2-0

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Λάρισα, που επικράτησε άνετα του Θεσπρωτού παίρνοντας τα ηνία από το ημίωρο της αναμέτρησης με τον Νίνο. Ο Νικολιάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα στο 61′ (2-0), ενώ λίγο νωρίτερα ο Θεσπρωτός είχε δοκάρι με τον Μπίκα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Κοσονού, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαϊδης, Νίνο (74′ Κούστα), Πεντρόσο, Νικολιάς (78′ Μαυριάς).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Μαρτίνεζ, Ρίζος, Τρομπούκης (56′ λ.τ Δρίτσας), Μίγγος (70′ Διγκόζης), Πέρεζ, Μπίκας (70′ Πανταζέλος), Αδαμάκης, Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70′ Ε. Παππάς).

Διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας)

Παναθηναϊκός Β – Πανσερραϊκός 0-1

Με νίκη συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι… λυτρώθηκαν στο 84′ με τον Κατσαντώνη, ενώ στο 71′ εκτέλεσε πέναλτι ο Σαΐντ, απέκρουσε ο Ξενόπουλος και στην επαναφορά ο Μούργος σούταρε άουτ.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σερπέζης, Βουτσάς, Μαρτίνης, Εμπό, Αντωνίου, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Τερεζίου, Μπιλάλ, Ηλιάδης.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Δημητρίου (64′ Ζέρης), Θυμιάνης, Σαΐντ (78′ Λιούμης), Κανίς, Μούργος, Σιόντης (78′ Σοφιανός), Παντεκίδης, Στίνα.

Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)

Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας 1-0

Τρίποντο και για την Βέροια στην έδρα της, που επικράτησε του Αλμωπού με 1-0, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ορφανίδη στο 85′.

Βέροια (Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μούχαλης (58′ Ντουμάνης), Παπαχρήστος (73′ Κατσούκης), Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας, Ισαακίδης (58′ Μπλέτσας), Ορφανίδης (87′ Μασούρας), Φασίδης, Μπελεβώνης (46′ Ιωάννου), Μπουκουβάλας.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς (86′ Σουλιώτης), Σέχου, Τσιμπούκας, Μανωλάκης (86′ Γιαλαμούδης), Κέρθι (74′ Ασλαμπάλογλου), Έππας (89′ Τσιπούρας), Κολλαράς, Παπαδόπουλος, Γιουκούδης (74′ Πέλκας), Πέττας.

Διαιτητής: Στρατούδης (Έβρου)

Βαθμολογία

  1. ΠΑΟΚ Β 13
  2. ΑΕΛ 12
  3. Μακεδονικός 10
  4. Αναγέννηση Καρδίτσας 9
  5. Παναθηναϊκός Β 8
  6. Πανσερραϊκός 7
  7. Βέροια 6
  8. Διαγόρας 6
  9. Ηρακλής 4
  10. Νίκη Βόλου 4
  11. Αλμωπός Αριδαίας 3
  12. Απόλλων Πόντου 3
  13. Θεσπρωτός 3
  14. Ηρακλής Λάρισας 0
  15. Απόλλων Λάρισας -3

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Α’ Όμιλος
Παρασκευή (09/12)

ΠΟΤ Ηρακλής-Βέροια

Σάββατο (10/12)

Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας
Νίκη Βόλου-Διαγόρας Ρόδου
ΠΑΟΚ Β’-Ηρακλής Λάρισας
Πανσερραϊκός-Μακεδονικός
Αλμωπός-Λάρισα
Θεσπρωτός-Απόλλων Καλαμαριάς
Ρεπό: Παναθηναϊκός Β’

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button