Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζει διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη ο Σπανός!

Ποιοι φεύγουν και σε ποιες θέσεις αναμένεται να γίνουν προσθήκες. #slgr #ionikosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Στον Ιωνικό παραμένει ανοιχτή η πόρτα της εξόδου ενώ οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βγει στην αγορά για τουλάχιστον τρεις παίκτες. Ποιοι φεύγουν και σε ποιες θέσεις αναμένεται να γίνουν προσθήκες.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε φέτος με άλλες βλέψεις. Η διοίκηση ξόδεψε πακτωλό χρημάτων, επενδύοντας σε παίκτες με μεγάλα συμβόλαια όπως οι Μεντόσα – Άοσμαν, ενώ ποιότητα προσδίδουν κι οι Λοβέρα – Φαντιγκά.

Ο Μεντόσα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό αποτελεί παρελθόν από την ομάδα καθώς δεν μπόρεσε να βγάλει στη Νεάπολη όσα είδαμε πέρυσι στο Αγρίνιο.

Από εκεί και πέρα την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δουν οι Σερβιλάκης (επέστρεψε ο Βαλεριάνος, ήρθε κι ο Ρομπουλάκου και υπάρχει πολυκοσμία στο αριστερό άκρο), Οφόσου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φύγει κι ο Αντούνες. Προσπάθεια, δε, γίνεται να βρεθεί κι η χρυσή τομή με τους Κάνιας-Τσιγκρίνσκι και Ιωαννίδη για να λύσουν τη συνεργασία τους.

Όσον αφορά στους παίκτες που γίνεται προσπάθεια να έρθουν, οι άνθρωποι της ομάδας στοχεύουν σε ένα 6άρι, ένα στόπερ, ένα σέντερ φορ κι ένα δημιουργικό χαφ.

Ο Δημήτρης Σπανός δεδομένα έχει παίκτες στους οποίους μπορεί να στηριχτεί.

Στο τέρμα έχει την εγγυημένη λύση του Χουτεσιώτη. Μύγας, Σάκιτς, Ρομαό, Σόουζα, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος είναι τα πρόσωπα της άμυνάς του.

Στην επίθεση ο πιο παραγωγικός και αξιόπιστος είναι ο Βασίλης Μάντζης, ο οποίος μετράει 5 γκολ, 1 ασίστ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Στον μεσοεπιθετικό παιχνίδι υπάρχουν οι Τσίμπσαχ, Άοσμαν, Φαντιγκά, Λοβέρα συν τους Μασάς, Πογκοσιάν και όποιους έρθουν για να ενισχύσουν την ομάδα και να δώσουν τα στοιχεία που λείπουν, ώστε η ομάδα της Νίκαιας να φέρει τούμπα στην κατάσταση και στο β’ γύρο να κερδίσει την παραμονή του για δεύτερη σερί σεζόν.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button