Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φωνάζουν για το πέναλτι με Απόλλωνα τα Χανιά: «Ντροπιαστική διαιτησία» (vid)

Οργή στα Χανιά για το αμφισβητούμενο πέναλτι που τους υποχρέωσε σε ήττα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0), χαρακτηρίζοντας ντροπιαστική τη διαιτησία του Κουκούλα. #slgr2 #apollon #pae_xania #διαιτησία #SportsNews #season2022_2023

Οργή στα Χανιά για το αμφισβητούμενο πέναλτι που τους υποχρέωσε σε ήττα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0), χαρακτηρίζοντας ντροπιαστική τη διαιτησία του Κουκούλα.

Στην ανακοίνωσή τους οι Κρητικοί αναφέρουν:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ εκφράζει την αγανάκτησή της για τη διαιτησία στον χθεσινό (03/12) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παρά τις πληροφορίες που είχαμε ότι η διαιτησία θα ήταν αντικειμενική και δίκαιη, όπως άλλωστε πρέπει να είναι πάντοτε, εντούτοις αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, κυρίως καταλογίζοντας ένα καταφανέστατα ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και μη τιμωρώντας με 2η, επίσης καταφανέστατη, κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας Τσελεπίδη στο 57ο λεπτό, κάτι που θα είχε ως συνέπεια την άμεση αποβολή του.

Η χθεσινή ντροπιαστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο διαιτησία εις βάρος της ομάδας μας, η οποία εκθέτει την ΚΕΔ και η οποία μάλιστα έγινε υπό τον τηλεοπτικό φακό, έρχεται σε συνέχεια της διαιτησίας στους προηγούμενους δύο νικηφόρους αγώνες μας με Επισκοπή και Καλαμάτα, όπου δεν καταλογίστηκαν υπέρ μας από ένα – τουλάχιστον – καταφανέστατο πέναλτι σε κάθε αγώνα.

Είναι πλέον προφανές, από τη διαιτησία όχι μόνο των δικών μας αλλά και αρκετών άλλων αγώνων του πρωταθλήματος του Β’ Ομίλου της SL2, ότι συγκεκριμένες ομάδες της Αθήνας ευνοούνται από τις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και κατά συνέπεια προωθούνται προς την SL1.

Η ΠΑΕ Χανιά δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια να οδηγηθεί, γι’ ακόμα μια χρονιά, ως πρόβατο επί σφαγή. Δεν είμαστε μια απλή ποδοσφαιρική ομάδα, εκπροσωπούμε μια ολόκληρη πόλη, έναν ολόκληρο νομό. Όποιος στρέφεται εναντίον μας και βλάπτει την ομάδα μας, στρέφεται εναντίον των Χανίων γενικότερα. Και οι Χανιώτες, όπως κι όλοι οι Κρητικοί, δεν ανεχόμαστε την αδικία αλλά και την κοροϊδία. Έχουμε τη δυνατότητα ν’ αντιδράσουμε και θα το πράξουμε με κάθε νόμιμο μέσο. Δε ζητάμε τίποτα περισσότερο από την ισονομία, το δίκαιο και το νόμιμο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button