Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Κοντά στον Προμηθέα ο Ρογκαβόπουλος!

Ο Προμηθέας με την πρόσληψη του Λουίς Κασιμίρο αλλάζει πολύ. Και σε νοοτροπία, αλλά και στη μορφή του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, απομένουν λεπτομέρειες, ώστε ο διεθνής γκαρντ να πάει στην ομάδα της Πάτρας.

Ο Προμηθέας με την πρόσληψη του Λουίς Κασιμίρο αλλάζει πολύ. Και σε νοοτροπία, αλλά και στη μορφή του ρόστερ. Ηδη άλλωστε έχει πάρει δύο νέους γκαρντ, τον Αμπντούλ Γκάντι και τον Κέντρικ Ρέι, ενώ τα καινούρια πρόσωπα θα είναι περισσότερα στη συνέχεια.

Και η σχετική συνέχεια μάλιστα έρχεται άμεσα, αφού οι Πατρινοί είναι μία ανάσα από μία εξαιρετικά σημαντική προσθήκη, αυτή του διεθνούς γκαρντ, Νίκου Ρογκαβόπουλου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA. Ο 20χρονος, που έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, είχε τις τελευταίες μέρες συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους του Προμηθέα και δη με τον Κασιμίρο, και πλέον απομένουν λεπτομέρειες, ώστε να πάρει τον δρόμο για την Πάτρα.

Ο Ρογκαβόπουλος ήταν τις προηγούμενες μέρες στις ΗΠΑ. Είχε πάει εκεί κατευθείαν από τον Καναδά, όπου συμμετείχε με την Εθνική στη μάχη για τη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τον «χτύπησε», όμως, ο κορωνοϊός και έτσι ακυρώθηκε η συμμετοχή του στα ουόρκ-άουτ, που είχε προγραμματίσει με ομάδες του ΝΒΑ ενόψει του ντραφτ. Και στη συνέχεια απέσυρε την συμμετοχή του από το ντραφτ, έχοντας βέβαια ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του το επόμενο καλοκαίρι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button