Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League 2: Σφοδρή αντιπαράθεση Αναστόπουλου-Επισκοπής – Η ατάκα που έφερε την επίσημη αντίδραση των Κρητικών!

Τρίτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Επισκοπής και της Καλαμάτας, με τους Κρητικούς να εξαπολύουν «επίθεση» στον τεχνικό της «Μαύρης Θύελλας» Νίκο Αναστόπουλο

Τρίτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Επισκοπής και της Καλαμάτας, με τους Κρητικούς να εξαπολύουν «επίθεση» στον τεχνικό της «Μαύρης Θύελλας» Νίκο Αναστόπουλο

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των δηλώσεων του μετά την αναμέτρηση και της νίκης της Καλαμάτας ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε στην εμφάνιση της Επισκοπής λέγοντας: «Μόνο μαζί μας παίζει έτσι».

Η συγκεκριμένη δήλωση έκανε έξαλλους τους Κρητικούς, που πήραν θέση με επίσημη ανακοίνωση αναφέροντας:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή εκφράζει τις πιο θερμές της ευχαριστίες προς την ΠΑΕ Καλαμάτα για την άψογη φιλοξενία, τόσο προς τη μεγάλη μας ομάδα, όσο και προς την Κ19 σε αυτό το διήμερο (3-4/12) που προηγήθηκε. Τέτοιες συμπεριφορές και φιλοξενίες αρμόζουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 κάτι που μας χαροποιεί και μας εκφράζει ως σωματείο.

Δεν μπορούμε όμως να μη δώσουμε μία απάντηση στον τεχνικό της ΠΑΕ Καλαμάτας, τον κ. Αναστόπουλο, ένα ευρέως γνωστό πρόσωπο στην Ελλάδα το οποίο έπεσε στο ατόπημα του παρορμητισμού του. Οι δηλώσεις του περί έκπληξής του για την απόδοση της ομάδας μας (σ.σ. “είμαι έκπληκτος από την απόδοσή της (Επισκοπής) αλλά αυτό δεν το είδαμε ούτε στο προηγούμενο παιγνίδι με το πάθος που έβγαζε, με την τακτική προσήλωση που είχε, ούτε με την Παναχαική, ούτε με το Ολυμπιακό Β’, εν πάσει περιπτώσει…”).

Ο κ. Αναστόπουλος θα έπρεπε να γνωρίζει στα χρόνια όπου Επισκοπή μας βρίσκεται σε επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών, ότι αγωνίζεται για τις αξίες -ιδίως τις ηθικές- για την τιμή και την ιστορία της, για τους φίλαθλους της και την Κρήτη. Μόνο για μας πάντα, πάντοτε και για κανέναν άλλον.

Επίσης ο κ. Αναστόπουλος καλό θα είναι να περιορίζεται “εντός του πλαισίου” που εκείνος αντιπροσωπεύει στο δικό του μετερίζι και… εκτός των τεσσάρων γραμμών όπως λειτούργησε σήμερα (4/12) δίκην ποδοσφαιριστή εισερχόμενος εντός γηπέδου κι επηρεάζοντας τη ροή του αγώνα».

πηγή: Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button