Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Τζαβέλλας και Γαλανόπουλος μένουν εκτός με θλάσεις

Με προβλήματα επέστρεψαν από την Ολλανδία στην Αθήνα οι Γιώργος Τζαβέλλας και Κώστας Γαλανόπουλος καθώς αμφότεροι τίθενται νοκ-άουτ με θλάσεις. #slgr #aekfc #Τζαβέλλας #Γαλανόπουλος #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Με προβλήματα επέστρεψαν από την Ολλανδία στην Αθήνα οι Γιώργος Τζαβέλλας και Κώστας Γαλανόπουλος καθώς αμφότεροι τίθενται νοκ-άουτ με θλάσεις.

Την ώρα που στην ΑΕΚ περιμένουν μέσα στις επόμενες 48 ώρες τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μιλάντ Μοχαμαντί για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, έγινε γνωστό πως οι Τζαβέλλας και Γαλανόπουλος επέστρεψαν με προβλήματα στην Αθήνα από την προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους.

Αμφότεροι μένουν εκτός με θλάσεις. Ο Τζαβέλλας στην αριστερή γαστροκνημία και ο Γαλανόπουλος στους οπίσθιους μηριαίους και ξεκινάνε πλέον θεραπεία. Κάπως έτσι το απουσιολόγιο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι γεμάτο για τον Ματίας Αλμέιδα…

Ήδη, όπως είναι γνωστό, εκτός είναι οι Άμραμπατ και Τσούμπερ, οι οποίοι στοχεύουν να επιστρέψουν ως τα τέλη του Δεκεμβρίου, ενώ νοκ-άουτ για τους επόμενους μήνες μέχρι το διάστημα Φεβρουαρίου – Μαρτίου είναι φυσικά και ο Ελίασον που είχε υποβληθεί σε επέμβαση.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button