Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ψάχνεται για ενίσχυση στην άμυνα η ΑΕΚ

Την αγορά για περιπτώσεις στόπερ και αριστερών μπακ εξετάζει η ΑΕΚ μετά και τα τελευταία προβλήματα τραυματισμών. #slgr #aekfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Την αγορά για περιπτώσεις στόπερ και αριστερών μπακ εξετάζει η ΑΕΚ μετά και τα τελευταία προβλήματα τραυματισμών.

Οι τραυματισμοί που προέκυψαν μαζεμένοι για την ΑΕΚ την αναγκάζουν να αναζητήσει ενίσχυση σε θέσεις που ούτως ή άλλως ψαχνόταν εν όψει καλοκαιριού.

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι έκανε ως αργά χθες το βράδυ εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της θλάσης που υπέστη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σημαντικό πρόβλημα, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Αν σε αυτό προστεθεί η θλάση του Γιώργου Τζαβέλλα (αλλά και του Κώστα Γαλανόπουλου) που δεν αναμένεται να είναι έτοιμος με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας, γίνεται αντιληπτή η ανάγκη ενίσχυσης στα μετόπισθεν.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Εχσάν Χατζισαφί που από αύριο επιστρέφει στις προπονήσεις, αλλά και κατά συνθήκη με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, αλλά είναι σαφές πως η «Ένωση» κοιτάζει στην αγορά για κλασικό αριστερό μπακ. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν τεθεί στα υπόψη είναι αυτή του Φεντερίκο Άλβαρες του Αστέρα Τρίπολης, ο 28χρονος Αργεντινός που έχει συμβόλαιο ως το 2025. Φέτος μετρά 12 συμμετοχές και 1 ασίστ, ενώ συνολικά με τους Αρκάδες έχει 71 εμφανίσεις και 10 ασίστ.

Στην ΑΕΚ ψάχνονται και για στόπερ, αφού αυτή τη στιγμή διαθέσιμοι είναι μόνο οι Μουκουντί και Μήτογλου, μιας και πέραν του τραυματισμού του Τζαβέλλα, ο Βίντα θα αργήσει να επιστρέψει από το Μουντιάλ (τουλάχιστον ως τις 9 Δεκεμβρίου και τον προημιτελικό της Κροατίας με τη Βραζιλία θα είναι στο Κατάρ και εν συνεχεία θα πάρει άδεια).

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button