Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Για το 5Χ5 η Κηφισιά, «μάχη» Απόλλωνα-Ολυμπιακού Β’ στη Νέα Σμύρνη

Έτοιμη για το απόλυτο κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ η Κηφισιά, κρίσιμο παιχνίδι για Απόλλωνα Σμύρνης και Ολυμπιακό Β' στη Νέα Σμύρνη. #slgr2 #πρόγραμμα #αγώνες #SportsNews #season2022_2023

Έτοιμη για το απόλυτο κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ η Κηφισιά, κρίσιμο παιχνίδι για Απόλλωνα Σμύρνης και Ολυμπιακό Β’ στη Νέα Σμύρνη. #slgr2 #πρόγραμμα #αγώνες #SportsNews #season2022_2023

Την 5η φετινή της νίκη και το απόλυτο θα ψάξει η Κηφισιά απέναντι στην έδρα του ΠΑΟ Ρουφ, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League 2. O Γιώργος Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πρίτσα, λόγω θλάσης στον δικέφαλο, και Πέιο λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, μιας και μετρούν τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας των Βορείων Προαστίων:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Μιχάλης Αγριμάκης.

Αμυντικοί: Κυριάκος Μαζουλουξής, Γιάννης Σωτηράκος, Μάκης Παυλάκης, Κώστας Παναγιώτου, Ζοζέφ Αντουάν Να, Στέλιος Ποζατζίδης, Ματέους Μπαρμπόσα, Νίκος Βαφέας, Βασίλης Σπίνος, Μάνος Σμπώκος.

Μέσοι: Αντώνης Παπασάββας, Δαμιανός Γκίνη, Μαντί Ταλάλ, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Λεωνίδας Ποζατζίδης.

Επιθετικοί: Ανδρέας Τεττέι, Μιχάλης Κουιρουκίδης, Γιάννης Ιατρούδης, Μανώλης Καλλέργης.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Β και φιλοδοξεί να συνεχίσει το αήττητο σερί του, ενώ από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Οκκά θέλει να πετύχει την πρώτη φετινή της νίκη και θα πάει αποφασισμένη για το θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη.

Η ενημέρωση του Απόλλωνα:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εξ αναβολής εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 (Τετάρτη, 7/12/2022, 15:00).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Τάτσης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Σόρτσαν, Κίναλη, Κότσαρη, Εσπάνια, Θεοχάρη,Κοροβέση, Λούι, Λούσινγκερ, Μωραΐτη, Ντομίνγκες, Οντόνε, Παπαγεωργίου, Πατάπη, Ράιτ, Σίγκενβιτς, Τάμπα, Τσαμούρη, Τσελεπίδη, Φατιόν, Χαλίμι και Ερέρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Β:

Αποστολόπουλος, Αλίγιαγκιτς, Αργυρίου, Χρυσόπουλος, Κωστή, Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμιδάς, Κουτσίδης, Λιάτσος, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκας, Νίκολιτς, Παπαδούδης, Σταυρόπουλος, Στουρνάρας, Συρμής, Βλαχομήτρος, Βοΐλης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button