ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τέσσερις συλλήψεις έγιναν κατά την διάρκεια του ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ!

Διαβάστε τι αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας για τις συλλήψεις που έγιναν χθες κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΛ.

Συνελήφθησαν (4) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και άλλα αδικήματα

Από αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, χθες     (08-02-2020) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, προσήχθησαν, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 20, 17, 19 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παρακώληση συγκοινωνιών.

Επιπλέον, ένας εκ των δύο 17χρονων, κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων (κατοχή). 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, είχε προγραμματιστεί χθες (08-02-2020) και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ..

Για τον ανωτέρω ποδοσφαιρικό αγώνα είχε εκδοθεί, από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς (σχετική η από 07-02-2020 Ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας).

Διαβάστε επίσης

Back to top button