ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεύτερη φιλική δοκιμασία για τον ΠΑΣ Λαμία! (matchday)

Τον δεύτερο φιλικό του αγώνα θα δώσει σήμερα στις 16:00 ο ΠΑΣ Λαμία, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να υποδέχεται στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον ΝΠΣ Βόλο. #slgr #lamiafc #levadeiakosfc #SportsNews #LamiaPolis #φιλικό #season2022_2023

Τον δεύτερο φιλικό του αγώνα θα δώσει σήμερα στις 16:00 ο ΠΑΣ Λαμία, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να υποδέχεται στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον ΝΠΣ Βόλο.

Μετά την «λευκή ισοπαλία» κόντρα στον Λεβαδειακό το περασμένο Σάββατο, ο ΠΑΣ Λαμία δίνει σήμερα τον δεύτερο και τον τελευταίο του φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας. Θυμίζουμε πως η SuperLeague 1 έχει σταματήσει προσωρινά λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και για αυτό οι ομάδες δίνουν φιλικούς αγώνες.

Έτσι λοιπόν και ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα στις 16:00 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» θα υποδεχθεί τον Βόλο με τον Σάββα Παντελίδη να έχει ακόμη μία ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα ενόψει πρώτα του αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα στις 14/12 και μετέπειτα της έναρξης του δευτέρου γύρου της SuperLeague 1, η οποία θα βρει τη Λαμία να αγωνίζεται εκτός έδρας με την ΑΕΚ.

Στον σημερινό αγώνα περιμένουμε όπως και στο ματς με τον Λεβαδειακό αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας, ενώ όλοι όσοι είναι διαθέσιμοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την CosmoteSports ενώ θα υπάρχει ραδιοφωνική ενημέρωση και από τον LamiaPolis 87,7.

Διαβάστε επίσης

Back to top button