ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Πλήρωσε» το δεύτερο ημίχρονο… και ηττήθηκε η Λαμία!

Φιλική ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» από τον ΝΠΣ Βόλος.

Στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» τον ΝΠΣ Βόλο.

Φιλική ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» από τον ΝΠΣ Βόλος με 1-3 σκορ.

Οι φάσεις:

Στο 5΄μόλις ο ΠΑΣ Λαμία κατάφερε να φτάσει στο γκολ όταν μετά από ωραία συνεργασία από τα δεξιά του Σιμόν με τον Τσιλούλη, ο δεύτερος έβγαλε ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας εκεί όπου ο Ντε Βινσέντι βρισκόταν ολομόναχος και με πλασέ έκανε το 1-0.

Πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από τη Λαμία στα πρώτα λεπτά, ωραίες συνεργασίες και με επιθετική διάθεση.

Πρώτο σουτ και τελική για τον Βόλο στο 18΄με τον Νοκέρτ να παίρνει τη μπάλα από τα δεξιά, να δοκιμάζει το πόδι του από μακρινή απόσταση αλλά ο Γκαραβέλης έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Μία ωραία κάθετη πάσα του Ντε Βινσέντι στο 19΄είχε ως στόχο τον Σιμόν ο οποίος κατάλαβε την πρόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, όμως για λίγο δεν πρόλαβε την μπαλιά αυτή για να γίνει επικίνδυνος.

Στο 24΄ο Ντέλετιτς μετά από ωραία προσωπική ενέργεια και πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-1, κερδίζοντας τον Γκαραβέλη.

Δοκάρι για τον Βόλο στο 31΄με τον Βίκτορ Φερνάντες να κάνει μία σέντρα σουτ από τα αριστερά με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαραβέλη.

Μετά το πρώτο καλό τέταρτο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία κάθισαν αρκετά πίσω με αποτέλεσμα οι του Βόλου να το εκμεταλλεύονται αυτό, να πιέζουν ψηλά και να δημιουργούν προϋποθέσεις για κάποιο γκολ ενδεχομένως.

Μία σέντρα του Νοκέρτ στο 40΄ από τα αριστερά ο Βίκτορ Φερνάντες μπήκε στη φάση αλλά ο Γκαραβέλης πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα με γροθιές.

Το 1-1 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αν θέλουμε να κρατήσουμε κάτι από το πρώτο ημίχρονο της Λαμίας, είναι το πρώτο καλό 15λεπτο όπου ήρθε και το γκολ των γηπεδούχων αλλά και την επιθετική διάθεση των ποδοσφαιριστών.

Με αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες. Για τον ΠΑΣ, στο παιχνίδι πέρασαν οι Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Μποάκι και Σαράνοφ και εκτός πέρασαν οι Μανούσος, Τσιλούλης, Νούνιες και Γκαραβέλης. Για τον Βόλο, ο Οζέγκοβιτς και ο Μεθκίδα πέρασαν εντός.

Η συνεχόμενη βροχή που έπεφτε στο ΔΑΚ Λαμίας πριν ακόμη την έναρξη του αγώνα, δυσκόλευε συνεχώς τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, καθώς η μπάλα γλίστραγε πάνω στο χορτάρι μαζί με τους παίκτες.

Στο 59΄ο Σάββας Παντελίδης πραγματοποίησε άλλες δύο αλλαγές με τον Τζανδάρη και τον Ντε Βινσέντι να περνάνε εκτός και τη θέση τους πήραν οι Σλίβκα και Βασιλακάκης αντίστοιχα.

Άλλες τρεις αλλαγές για τη Λαμία στο 66΄με τον Σαραμαντά να παίρνει τη θέση του Γκοράνοφ, ο Τζανετόπουλος στη θέση του Αντέτζο και ο Μπάμπης στη θέση του Σιμόν.

Στο 67΄ο Προβυδάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την σέντρα του Μεθκίδα από τα αριστερά, έκανε χέρι πέφτοντας, παράβαση την οποία είδε ο Τζοβάρας και έδωσε πέναλτι. Ο Ματίγια ανέλαβε την εκτέλεση και απέναντι στον Σαράνοφ έκανε το 1-2. Ανατροπή για τον ΝΠΣ Βόλο.

Αλλαγές και για τον Βόλο, εντός ο Έντσο, ο Άλχο, ο Λυμπεράλκης και ο Τάχατος στο 70΄.

Από το γκολ του Βόλου και έπειτα υπήρχε μία ένταση στις κερκίδες του ΔΑΚ, με τον κόσμο αν και λιγοστός να είναι θερμόαιμος. Όπως και να έχει το συμβάν έληξε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Στο 83΄μία ωραία μπαλιά από τον Βασιλαντωνόπουλο από τα δεξιά, είχε ως στόχο τον Τσούκαλο ο οποίος κατάλαβε την πρόθεση του Έλληνα δεξιού μπακ, αλλά δεν πρόλαβε να ο Λαμιώτης φορ να βάλει το πόδι του και να σκοράρει.

Στο 86΄ένα λάθος του Κορνέζου, ο Έντσο το εκμεταλλεύτηκε πάσαρε στον Οζέγκοβιτς ο οποίος αρχικά απέναντι στον Σαράνοφ νικήθηκε, με τον Σέρβο γκολκίπερ να βρίσκει τη μπάλα με τα πόδια στην προσπάθειά του να αποκρούση το πλασέ του αντιπάλου ποδοσφαιριστή. Μετά την απομάκρυνση η μπάλα πήγε προς το δοκάρι, ο Τζανετόπουλος πέφτει για να διώξει τη μπάλα αλλά ο Έντσο ήταν εκεί για να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το 1-3.

Το σκορ παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα με τη Λαμία να γνωρίζει τη φιλική ήττα από τον Βόλο. Κάκιστο πρόσωπο από τον ΠΑΣ Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο κάτι που μεταφράστηκε σε δύο γκολ του Βόλου.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Παντελίδης): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Κορνέζος, Σιμόν, Γκοράνοφ, Νούνιες, Τζανδάρης, Γιακουμάκης, Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι, Μανούσος

Αναπληρωματικοί: Σαράνοφ, Τρόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Καραμάνος, Σλίβκα, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Μποάκι, Βασιλακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος

ΝΠΣ Βόλος (Μπράτσος): Κότνικ, Ουές, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Μεταξάς, Ματίγια, Ντέλετιτς, Νοκέρτ, Βίκτορ Φερνάντες, Κούτσιας

Αναπληρωματικοί: Κλέιμαν, Άλχο, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Οζέγκοβιτς, Μεθκίδα, Τάχατος, Λυμπεράκης, Αυγερινός, Έντσο

Διαβάστε επίσης

Back to top button