ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μαρτίνες & ΠΑΣ Λαμία: Ναι μεν… αλλά!

Ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο με πρωταγωνιστή τον ΠΑΣ Λαμία, είδε το φως της δημοσιότητας χθες το βράδυ.

Ο λόγος για το δημοσίευμα του gazzetta.gr, το οποίο αναφέρει πως ο ΠΑΣ Λαμία έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Άρη, Νικολάς Μαρτίνες.

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει μέσω της ραδιοφωνικής μας εκπομπής στο Ράδιο Λαμία, «Τρίο Μπελκάντο», ο ΠΑΣ Λαμία έχει ως πρώτο του στόχο για τη θέση του «δεκαριού» τον άλλον Αργεντινό του Άρη, Μάρτιν Τόνσο, παρόλο αυτά η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη από πολλές απόψεις!

Τώρα, το χθεσινό δημοσίευμα έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη όνομα για τη θέση του δημιουργού στην ομάδα της Λαμίας και αυτός όιπως προείπαμε είναι ο Μαρτίνες.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, δεν υπολογίζεται από τον Ένινγκ στον Άρη για τη βασική ενδεκάδα, με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή να έχει φέτος 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τις περισσότερες να είναι ως αλλαγή.

Επίσης, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη, στην «κίτρινη» ομάδα υπάρχουν επιλογές οι οποίες περισσεύουν μεσοεπιθετικά αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση αποχώρησης του Αργεντινού. Χωρίς βέβαια να αποκλείεται βέβαια να αλλάξει κάτι μέχρι τα τέλη του μήνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button