Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Έπιασαν δουλειά οι νέοι ιδιοκτήτες!

Μάτσιεκ και Μίκαελ Καμίνσκι βρέθηκαν από το πρωί (9/10) στις εγκαταστάσεις του Emileon, ενώ ακολούθησε συνάντηση με τον τεχνικό του Παναιτωλικού, Γιάννη Αναστασίου. #slgr #panaitolikosfc #Kaminski #SportsNews #season2022_2023

Μάτσιεκ και Μίκαελ Καμίνσκι βρέθηκαν από το πρωί (9/10) στις εγκαταστάσεις του Emileon, ενώ ακολούθησε συνάντηση με τον τεχνικό του Παναιτωλικού, Γιάννη Αναστασίου.

Οι Μάτσιεκ και Μίκαελ Καμίνσκι μπορεί να μην θεωρούνται και επίσημα ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Παναιτωλικός, ωστόσο έχουν ήδη πιάσει δουλειά και ενημερώνονται για κάθε λεπτομέρεια που αφορά τον σύλλογο του Αγρινίου.

Οι Αμερικανοί επενδυτές αντιμετωπίζουν με μεγάλο ενδιαφέρον και σοβαρότητα το πρώτο τους εγχείρημα στον χώρο του αθλητισμού με την εξαγορά του Παναιτωλικού. Η μεταβίβαση των μετοχών αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά σε περίπου δύο-τρεις εβδομάδες αφού δοθεί η απαραίτητη έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μάτσιεκ και Μίκαελ Καμίνσκι βρέθηκαν από το πρωί και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Emileon», ενώ ακολούθησε συνάντηση σε θερμό κλίμα με τον τεχνικό της ομάδα Γιάννη Αναστασίου, όπου αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι Αμερικανοί επενδυτές θα βρεθούν για πρώτη φορά στο γήπεδο του Παναιτωλικού το Σάββατο (10/12, 15.00) για να παρακολουθήσουν δια ζώσης το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button