Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

ΠΑΣ Λαμία Futsal – Α.Ε Ψυχικού: Στα 3€ η είσοδος στον αγώνα!

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία έκανε γνωστό πως η είσοδος για τον αγώνα της ομάδας Futsal κόντρα στην Α.Ε Ψυχικού θα είναι στα 3€.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία έκανε γνωστό πως η είσοδος για τον αγώνα της ομάδας Futsal κόντρα στην Α.Ε Ψυχικού θα είναι στα 3€.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ενόψει του αγώνα του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας μας, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο (20:30) με αντίπαλο την Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της FUTSAL LEAGUE, γνωρίζει στα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδος μας ότι η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη Θύρα 1 μετά την 20:10 με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή της ενιαίας κάρτας φιλάθλου του σωματείου την οποία όσοι δεν κατέχουν μπορούν να προμηθεύονται επί τόπου, ή με οικονομική ενίσχυση των 3€ (Ανήλικοι δωρεάν).

Σημειώνεται ότι η κάρτα φιλάθλου 2021-22, λόγω του ότι δεν χρησιμοποιήθηκε από τους κατόχους της, εξαιτίας των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων την περσινή περίοδο, ισχύει και για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Σας περιμένουμε όλους για να ενισχύσετε την ομάδα μας και σε αυτόν τον εντός έδρας αγώνα για να ανέβει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα του Β΄ ομίλου της FUTSAL LEAGUE..

ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Εκ του Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button