Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βοσνιάδης: «Θέλω να φύγω από τη Νίκη Βόλου»

Ακόμα μία αποχώρηση... ενόψει από πάγκο της Superleague 2, με τη Νίκη Βόλου να ετοιμάζεται να χωρίσει τους δρόμους της με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ακόμα μία αποχώρηση… ενόψει από πάγκο της Superleague 2, με τη Νίκη Βόλου να ετοιμάζεται να χωρίσει τους δρόμους της με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε ευθέως ότι επιθυμία να αποχωρήσει από τον πάγκο των Θεσαλών, ωστόσο εκείνο που φρενάρει για την ώρα το “διαζύγιο”, είναι τα χρήματα που πρέπει να λάβει για την αποζημίωσή του.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 9,86, ο Βοσνιάδης είπε:

«Κανείς δεν θέλει να μείνει σε μια ομάδα που όλοι μαλώνουν γύρω του. Η Νίκη είναι η ομάδα της καρδιάς μου, θα μείνω ένας φίλος, για όσους με θέλουν φίλο. Περιμένω από την Κυριακή να βάλω μια υπογραφή. Είμαστε μια εβδομάδα σε συζητήσεις. Θέλω να φύγω από την ομάδα, να κάνω τα διαδικαστικά και να φύγω. Να υπογράψουμε ένα χαρτί και να τελειώνουνε.

Να λυθεί η συνεργασία, να σηκωθούμε να φύγουμε. Να φύγει ο Βοσνιάδης όπως έφυγε το 2013 και 2014 χωρίς ευχαριστώ και γεια δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Ήταν το τελευταίο που ήθελα να ζήσω στη Νίκη Βόλου. Το έζησα κι αυτό και είναι μεγάλη αχαριστία».

Διαβάστε επίσης

Back to top button