ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία για Χριστοδουλόπουλο»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Αθήνα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, είναι στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Αθήνα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, είναι στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο ΠΑΣ Λαμία, αλλά και άλλες ομάδες της SuperLeague 1 φέρονται να θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportime.gr:

Παρελθόν από την Ανόρθωση αναμένεται να αποτελέσει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας του στην ομάδα της Κύπρου.

Mε ανάρτηση του στα social media έκανε γνωστό ότι ενημερώθηκε από τη διοίκηση της Ανόρθωσης πως δεν υπολογίζεται, αν και το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι.

«Σήμερα το μεσημέρι ενημερώθηκα επίσημα από τη διοίκηση ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή για το μέλλον. Ελπίζω να σας άφησα κάτι να θυμάστε», έγραψε ο Λάζαρος στο instagram.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ανόρθωση ο έμπειρος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 15 γκολ και 5 ασίστ.

Το Sportime αποκάλυψε οτι το σκέφτονται στον Λεβαδειακό και το όνομά του είναι σε αυτά που εξετάζουν οι Βοιωτοί.

Και δεν είναι η μόνη ομάδα της Super League που «βλέπει» ζεστά την περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η Λαμία είναι η δεύτερη που θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Σάββας Παντελίδης είχαν συνυπάρξει στον Ατρόμητο στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21, πριν ο πρώτος μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button