Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη Αγ. Παρασκευής – Ολυμπιακός Λαμίας 0-2: Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Σε φορτισμένο κλίμα λόγω της απώλειας του Δημήτρη Ράπτη, η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε στο γήπεδο του Φραντζή τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Σε φορτισμένο κλίμα λόγω της απώλειας του Δημήτρη Ράπτη, η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε στο γήπεδο του Φραντζή τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Με τον τερματοφύλακά της, Χρήστο Σκοτίδα να είναι σε καταπληκτική φόρμα, η Νίκη Αγίας Παρασκευής έκανε τα πάντα για να αποσπάσει κόντρα στον Ολυμπιακό Λαμίας το θετικό αποτέλεσμα, με στόχο να το αφιερώσει στον προπονητή της, Δημήτρη Ράπτη, ο οποίος πριν από δύο ημέρες έφυγε από τη ζωή!

Το θετικό αποτέλεσμα μπορεί να μην ήρθε όμως η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Νίκης ήταν αξιέπαινη και σίγουρα ο κ. Ράπτης τους θαύμασε σήμερα από ψηλά…

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Σκοτίδας «κατέβασε ρολά» για 85 λεπτά αγώνα, είπε «όχι» σε κλασσικές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων όμως ο Νίκος Λέντας και ο Νίκος Χαλαστάνης τον κέρδισαν στο τέλος. Το 0-1 έκανε ο Λέντας 85΄ενώ στις καθυστερήσεις ο Χάλαστάνης έκανε το 0-2. Πριν βρει το πρώτο του γκολ ο Ολυμπιακός, η Νίκη είχε μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κώστα Καρκάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Κούτλας επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Να σημειώσουμε επίσης, πως στον αγώνα πέρασε ως αλλαγή και ο γιος του αείμνηστου κ. Ράπτη, ο Γρηγόρης στο 84΄του παιχνιδιού.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα εδώ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button