Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Στόχος για την 9η αγωνιστική το 6 στα 6!

Η 9η αγωνιστική της Α΄ Φθιώτιδας είναι «προ των πυλών» και εμείς στο LamiaSports είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε τα προγνωστικά μας!

Η 9η αγωνιστική της Α΄ Φθιώτιδας είναι «προ των πυλών» και εμείς στο LamiaSports είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε τα προγνωστικά μας!

Και γράφω… «είμαστε έτοιμοι» διότι τα σημερινά προγνωστικά είναι μετά από συζήτηση με δύο γνώστες του τοπικού και γνώστες του στοιχήματος! Ξέρουν αυτοί!

Για πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ—> Θα πάμε με την έδρα και θα επιλέξουμε τον άσσο του Οπούντιου. (1-άσσος)

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ—> Εύκολα δύσκολα ο Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη για να μπορέσει να παραμείνει κοντά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. (2-διπλό)

ΡΕΓΓΙΝI – ΣΤΥΛΙΣ—> Είναι ίσως το πιο δύσκολο για προγνωστικό ματς. Το Ρεγγίνι τα δίνει όλα μέσα στην έδρα του αλλά νομίζουμε πως η Στυλίδα είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Θα πάμε με το διπλό και το Goal-Goal. (2-GG-διπλό και γκολ-γκολ)

ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ—> Δεύτερο λοκρικό ντέρμπι και σε μία δυνατή έδρα. Πιστεύουμε πως η Δάφνη θα πάρει το διπλό κόντρα στο νεανικό σύνολο της Αταλάντης. (2-διπλό)

ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008—> «Μαχητικό» το Λιανοκλάδι… αλλά η Μαλεσίνα συνεχίζει να έχει υψηλούς στόχους οπότε θα πάμε με το διπλό. (2-διπλό)

ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Θα προσπαθήσει σίγουρα να βάλει δύσκολα στον πρωτοπόρο Αστέρα το Καλαπόδι, όμως μέσα στον Σταυρό δύσκολα να πάρει κάτι. (1-άσσος)

Διαβάστε επίσης

Back to top button