Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με την εμβόλιμη αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας!

Με τον αέρα της περασμένης αγωνιστικής όπου πήγαμε ταμείο, θα δώσουμε και τα προγνωστικά μας για τους αγώνες της εμβόλιμης αγωνιστικής. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #SportsNews #προγνωστικά #Πάμε_Κουβά #season2022_2023

Με τον αέρα της περασμένης αγωνιστικής όπου πήγαμε ταμείο, θα δώσουμε και τα προγνωστικά μας για τους αγώνες της εμβόλιμης αγωνιστικής.

Η περασμένη αγωνιστική «κύλισε» για εμάς με ταμειάκι καθώς από αυτά που δώσαμε πιάσαμε όλα τα σημεία… χάσαμε βέβαια το γκολ-γκολ του Ρεγγινίου με τη Στυλίδα.

Η εμβόλιμη αγωνιστική τώρα της Α΄Φθιώτιδας μας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψουμε σύντομα στα γνωστά λημέρια… δηλαδή στον κουβά μας.

Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα:

ΌΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ—> Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για τη Νίκη, θέλει το τρίποντο πάση θυσία ο Οπούντιος οπότε θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων. (1-άσσος)

ΌΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ—> Εύκολα δύσκολα ο Ολυμπιακός Λαμίας θα κερδίσει και αυτό το ματς κόντρα στο Λιανοκλάδι. (1-άσσος)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΡΕΓΓΙΝΙ—> «Μαχητικότατο» το Ρεγγίνι και εκτός και εντός έδρας, όμως η Προοδευτική θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, οπότε θα πάμε με τον άσσο και εδώ. (1-άσσος)

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 – ΑΤΑΛΑΝΤΗ—> Ένα ακόμη λοκρικό ντέρμπι. Η Μαλεσίνα πέρασε από το Λιανοκλάδι, η Αταλάντη ηττήθηκε από τη Δάφνη και θεωρώ πως το προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι. (1-άσσος)

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Αμφίρροπο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό το παιχνίδι αυτό. Θέλουν τη νίκη και οι δύο ομάδες. Θα πάω με την ισοπαλία… (Χ-ισοπαλία)

ΣΤΥΛΙΣ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ—> Ένα ακόμη ενδιαφέρον ματς με τη Στυλίδα να υποδέχεται τον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου που δύσκολα παρατάει παιχνίδι το είδαμε και με το Καλαπόδι αυτό. Η Στυλίδα προέρχεται από δύσκολη εκτός έδρας νίκη, ενώ ο Άρης δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Οπότε θα πάρω την ισοπαλία εδώ. (Χ-ισοπαλία)

Διαβάστε επίσης

Back to top button