Α΄ ΦθιώτιδαςΕρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ο Βαγγέλης Μακρόπουλος είναι ο MVP της 9ης αγωνιστικής!

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε και ο Βαγγέλης Μακρόπουλος κέρδισε τον τίτλο! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #MVP #LamiaPolis_87_7 #ΔιπλόΜαρκάρισμα #Βαγγέλης_Μακρόπουλος #ΔάφνηΛιβανατών #SportsNews #season2022_2023

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε και ο Βαγγέλης Μακρόπουλος κέρδισε τον τίτλο!

Ο Βαγγέλης Μακρόπουλος της Δάφνης Λιβανατών αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 9ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Ο αρχηγός της Δάφνης Λιβανατών, Βαγγέλης Μακρόπουλος είναι ο MVP της 9ης αγωνιστικής, σύμφωνα με τις δικές σας ψήφους! Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής της Δάφνης συγκέντρωσε 206 ψήφους από τους 440 που είχαμε συνολικά στην ψηφοφορία.

Δεύτερος, ο Χρήστος Σκοτίδας της Νίκης Αγίας Παρασκευής ο οποίος αν και συγκέντρωσε 127 ψήφους δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.

Ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος του Αστέρα Σταυρού με 54 ψήφους τερμάτισε στην 3η θέση ενώ ο Νίκος Κωτσαλάς του Οπούντιου Μαρτίνου τερμάτισε στην 4η θέση με 53 ψήφους.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΩΡΑ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button