Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας!

Σήμερα στις 15:00 αρχίζουν τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #προγνωστικά #fun_bet #SportsNews #season2022_2023

Σήμερα στις 15:00 αρχίζουν τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Φθιώτιδας.

Και ως συνήθως θα δώσω τα δικά μου προγνωστικά για τα ματς, τα οποία θα διεξαχθούν σήμερα και στόχος μου είναι να μην «πέσω» ακόμη πιο μέσα στον κουβά του ερασιτεχνικού fun bet…

Έξι παιχνιδάκια και σήμερα λοιπόν και πάμε να δούμε τι θα δώσω:

ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ —> Θα πάω με την έδρα στο ματς αυτό και θα επιλέξω τη νίκη της Αγίας Παρασκευής, όμως θα πάρω και το Goal-Goal το οποίο αν στην πραγματικότητα υπήρχε στοίχημα στο πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας θα ήταν σε καλή απόδοση. (1άσσος – Goal-Goal)

ΡΕΓΓΙΝΙΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ—> Δυνατό το Ρεγγίνι, ειδικά εντός έδρας όμως ο Οπούντιος Μαρτίνου έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους για φέτος σε σχέση με τους γηπεδούχους… οπότε θα επιλέξω τη νίκη των φιλοξενούμενων. (2διπλό)

ΑΤΑΛΑΝΤΗΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ—> Είναι από τα δυνατά παιχνίδια της αγωνιστικής αυτής, παρόλο που η Αταλάντη έχει φέτος ένα πιο νεανικό σύνολο σε σχέση με την αρκετή εμπειρία του Ολυμπιακού. Θεωρώ όμως πως εύκολα-δύσκολα η ομάδα του Αχιλλέα Καμπά θα κερδίσει. (2διπλό)

ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥΣΤΥΛΙΣ—> Ο πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος υποδέχεται τον περσινό πρωταθλητή! Ωραία παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον. Η έδρα του Αστέρα φέτος είναι απροσπέλαστη και για αυτό θα πάω με τη νίκη των γηπεδούχων. (1άσσος)

ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝ/ΝΟΥΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ—> Δύσκολο για προγνωστικό είναι το συγκεκριμένο ματς. Ο Άρης από τη μία ψάχνει τη νίκη εντός έδρας από την άλλη όμως η Προοδευτική είναι μία δυνατή και φέτος ομάδα που βάζει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους της. Θα δώσω την έκπληξη εδώ και θα πω άσσος! (1άσσος – Goal-Goal)

ΚΑΛΑΠΟΔΙΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ—> Μετά το τεράστιο διπλό στην έδρα της Α.Ε Καλυβίων το Καλαπόδι θα υποδεχθεί τη Δάφνη Λιβανατών και θα προσπαθήσει να κάνει το δύο στα δύο. Δύσκολο μου μοιάζει όσο και μαχητικότητα κι αν βγάζει η ομάδα του Α.Ο.Κ. Οπότε θα πάω με το διπλό της Δάφνης. (2ιπλό)

Διαβάστε επίσης

Back to top button