Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πέρασε από την Μενδενίτσα ο Εθνικός Κομποτάδων! (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας ο Αετός Μενδενίτσας υποδέχθηκε στο γήπεδό του, τον Εθνικό Κομποτάδων.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας ο Αετός Μενδενίτσας υποδέχθηκε στο γήπεδό του, τον Εθνικό Κομποτάδων.

Ρεπορτάζ + φωτογραφίες: Θεόφιλος Φάκος

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν το 0-3 το οποίο προήλθε από ένα γκολ του Ζαπαντιώτη στο 44΄, ένα τέρμα του Καλύβα στο 51΄μετά από εκτέλεση πέναλτι, ενώ το τελικό 0-3 έκανε ο Κίτσιου στο 90΄από την άσπρη βούλα.

Στο 28΄του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σκαρή, ενώ και στο δεύτερο γκολ του Εθνικού είχε προηγηθεί δοκάρι του Παπαθέου. Στη συνέχεια της φάσης οι αμυντικοί του Αετού κάνουν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλύβας, με τον τερματοφύλακα της Μενδενίτσας να του λέει αρχικά «όχι». Παρόλο αυτά ο ίδιος ο Καλύβας πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε το δεύτερο τέρμα των Κομποτάδων.

Η ομάδα του Εθνικού είχε την υπεροχή καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα έναντι των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Ο κακός αγωνιστικός χώρος (όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες), η νευρικότητα αλλά και η αναποτελεσματικότητα κατά την τελική προσπάθεια δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας, να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ σε ψηλότερα επίπεδα.

Ο Εθνικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 75΄ο Καλύβας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΦΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

Back to top button