Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έφυγε στο ημίχρονο από την Καλλιθέα ο Ολυμπιακός Β’ σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ακυρωθέν γκολ (αυτογκόλ του Ευαγγέλου), αλλά και το πρώτο τέρμα της Καλλιθέας, ο Ολυμπιακός Β' αποχώρησε από το «Ελ Πάσο» στο ημίχρονο!

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ακυρωθέν γκολ (αυτογκόλ του Ευαγγέλου), αλλά και το πρώτο τέρμα της Καλλιθέας, ο Ολυμπιακός Β’ αποχώρησε από το «Ελ Πάσο» στο ημίχρονο!

Πήρε την ομάδα και… έφυγε ο Ολυμπιακός Β’!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο λόγος της καθυστέρησης στη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα, είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν από το γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Για να τα πάρουμε με τη σειρά, από τον Ολυμπιακό εκφράζονται φρικτά παράπονα για τη διαιτησία, αφενός για το πρώτο τέρμα της Καλλιθέας, καθώς θεωρούν πως υπάρχει οφσάιντ, και αφετέρου για το ακυρωθέν γκολ (αυτογκόλ του Ευαγγέλου) λίγο πριν τη λήξη του α’ 45λέπτου. Συγκεκριμένα για τη δεύτερη φάση, η ομάδα του Γιάννη Οκκά έφτασε στην ισοφάριση (2-2), αλλά το γκολ ακυρώθηκε για… χέρι παίκτη του Ολυμπιακού Β’. Το χέρι, ωστόσο, το έχει κάνει ο αμυντικός της Καλλιθέας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα.

Μετά από τα παραπάνω και ενώ, να θυμίσουμε, πρόσφατα ο Ολυμπιακός είχε απειλήσει με αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Super League 2, πάρθηκε η απόφαση στα αποδυτήρια του «Ελ Πάσο» να μη βγει η Β’ ομάδα για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλιθέα και να φύγει από το γήπεδο!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button