Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Futsal: Εκτός έδρας ήττα από τους πρωτοπόρους Τράχωνες Αλίμου

Ήττα με 10-5 σκορ γνώρισε χθες ο ΠΑΣ Λαμία Futsal στην έδρα των Τραχώνων Αλίμου. Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι «κυανόλευκοι».

Ήττα με 10-5 σκορ γνώρισε χθες ο ΠΑΣ Λαμία Futsal στην έδρα των Τραχώνων Αλίμου. Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι «κυανόλευκοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία Futsal για τον χθεσινό αγώνα:

Την ήττα με 10-5 γνώρισε η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του σωματείου μας αφού σε αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου που διεξήχθη στο Δ’ Αθλητικό Κεντρο Ηλιούπολης γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο και χωρίς βαθμολογικές απώλειες Τράχωνες Αλίμου με σκορ 10-5.

Κάτω από ακατάλληλες για διεξαγωγή αγώνα futsal, συνθήκες οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του Πηγουρνάκη (2′ ,7′).

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 5-1 αφου σκόραραν για τους γηπεδούχους οι Λιοπύρης (10′, 15′ ) και Βαρδάκας (19′). Ειχε μειώσει ενδιάμεσα η ομάδα μας με τον Καυκιά (11′ ) σε 3-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Τσαπραζλή εβγαλαν αντιδραση και μείωσαν σε 5-4 με τέρματα των Καυκιά (21′, 22′ ) και Βαρυπάτη (27′ ).

Από το σημείο εκείνο και μετά και με τη διαιτησία να κανει πολλά λάθη σε βάρος της ομάδας η γηπεδούχος ομάδα ανεβασε το δεικτη του σκορ σε 9-4 με τους Τρίμπο (27′,33′, 37′) και Λιοπύρη (36′). Μείωσε ο Μουτσελος (38′) σε 9-5 και το τελικό 10-5 σημείωσε ο Φραγκιάς (39′)

Α.Σ. ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Τσίρμπας): Γκουζιώτης, Φαλίδας, Λιοπύρης, Πηγουρνάκης, Βαρδάκας. Αγωνίστηκαν και οι Πρεπούδης, Παλούδης, Πανίτσας, Φραγκιάς, Γκλέκας, Καρασάββας και Τρίμπος.

Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ (Τσαπραζλής): Σοροπάνης, Τσιάρας, Βαρυπάτης Αντ., Καυκιάς, Σχουλής. Αγωνίστηκαν και οι Τσούκας, ΣτοφόροςΓ., Μαντζιούρας, Νικολάου, Μούτσελος και Παπαχρήστος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button